Ero iPhone 4 ja Droid IncredibleiPhone 4 vs Droid Incredible

IPhone 4 ja Droid Incredible on älypuhelimia, jotka palvelevat samaa markkinoille. Molemmat laitteet ovat erittäin pätevä multimediaominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin houkuttelevia nuorempi käyttäjille. Luultavasti merkittävin ero näiden kahden välillä on käyttöjärjestelmä, että ne kulkevat. IPhone käyttää iOS Apple, joka on myös sama käyttöjärjestelmä, jota iPad ja jotkut iPodeihin. Toisaalta, Droid Incredible toimii Google 's Android, uusin käyttöjärjestelmä älypuhelimeen lohko. Ymmärrettävästi Droid Incredible on vähemmän sovelluksia verrattuna yhä valtava kirjasto sovelluksia varten iPhone 4.

Käytettävyysetuja, iPhone 4 ja Droid Incredible eivät oikeastaan ​​yhteensopivia. Tällä hetkellä iPhone 4 on saatavilla vain GSM-yhteensopivia verkkoja kun Droid Incredible on käytettävissä vain alle CDMA yhteensopivia verkkoja. Jos olet maailmanmatkaaja, ehkä mieluummin saada iPhone 4 GSM käytetään useimmissa osissa maailmaa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kun se tulee laitteiston, sinun olisi nopeasti huomata melko vankka rakennettu iPhone. Sijaan tavallista muovit, kuin että käytetään Droid Incredible, iPhone 4 käytetään sekoitus lasin ja metallin; joten se on erittäin vankka tuntuista. Metalli ulkoapäin iPhone toimii sen antenni. Sama on tullut palo takia menettää signaalin voimakkuuden, kun pidetään tietyllä tavalla. Droid Incredible ei osoita samaa ongelmaa kuin sen antenni sijaitsee sisällä kotelossaan.Toinen asia, joka on hyvä huomauttaa on ylivoimainen kamera Droid Incredible. Sen anturi voi kestää jopa 8 megapikselin kuvia kun taas iPhone 4 voi kestää jopa 5 megapikselin kuvia.

Yhteenveto:
1. iPhone 4 kulkee iOS taas Droid Incredible toimii Googlen Android
2. iPhone 4 on enemmän sovelluksia juuri nyt verrattuna Droid Incredible
3. iPhone toimii GSM-verkoissa, kun Droid Incredible toimii CDMA
4. iPhone 's ulkopuoli on valmistettu lasista ja teräksestä kun taas Droid Incredible on valmistettu muovista
5. iPhone 4 on joitakin signaali kysymyksiä että Droid Incredible doesnt 't ovat