Ero DUI ja OWIDUI vs OWI

DUI sanoista 'vaikutuksen alaisena ajaminen' ja OWI sanoista 'liiketoiminnan päihtyneenä.' Molemmat termejä käytetään tunnistamaan autoilijoille, jotka ajavat ajoneuvonsa vaikutuksen alaisena huumeiden tai alkoholin, joka on laitonta, ja on pidätetty. Termiä DUI käytetään kaikkialla Yhdysvalloissa, ja kunkin valtion on eri lakeja määrätä henkilö vaikutuksen alaisena.

DUI on termi, jota käytetään pääasiassa kaikkialla Yhdysvalloissa, mutta OWI käytetään myös maissa kuten Indiana, Wisconsin, ja Iowa. Lait on tehty käsittelemään kuljettajien vaikutuksen alaisena ajaminen, koska joka vuosi noin 40 prosenttia auto-onnettomuuksien tapahtuu Yhdysvalloissa johtuvat rattijuopoista

Upseeri voi pysäyttää kuljettaja hän pitää vaikutuksen alaisena ja tarkkailla häntä. Upseerit tehdä useita testejä. He huomauttavat henkilö 's puhe ja haju varten alkoholin haju hengityksessä kuljettajan. Raittiuden testi tehdään, ja jos kuljettaja ei, hänen on tarkoitus antautua BAC tai Veren alkoholipitoisuus testi. Tämä testi näyttää prosentteina alkoholin verenkiertoon kuljettajan. oikeudellinen raja on 0,10 prosenttia, mutta monet valtiot antavat DUI lainaus oli 0,08 prosenttia tasoilla. prosenttiosuus BAC tuloksia voidaan erottaa, onko henkilö antanut DUI tai OWI monissa valtioissa, vaikka DUI ollessa pienempi maksu kuin OWI näissä valtioissa.

Yhdysvalloissa, oikeudellinen juominen ikä on 21. Jos henkilö alle 21 pidätettiin DUI, hän voi ladata välittömästi ja voidaan säilyttää selliin. Takuita asetettu kuljettajia 21 on suurempi kuin kuljettajien edellä 21 ja ensimmäistä kertaa rikoksentekijöille. Tavallisesti sangan voi olla jopa $ 150- $ 2,500. Ensimmäistä kertaa rikoksentekijöille voi kohdata 60 päivää vankilassa, 90 päivää 2 vuoden lisenssin keskeyttämistä.Jos tuomittu vaikutuksen alaisena ajaminen, kuljettajan on kunnostetaan ennen kuin hän voi saada hänen ajokortin takaisin. Ensimmäistä kertaa rikoksentekijöille, lisenssi peruutetaan vuoden, ja heidän täytyy tehdä yhdyskuntapalvelu ja sakkorangaistukseen. Ne täytyy saada alkoholin arviointi tehdään, alkoholin hoito ja koulutus on noudatettava. Joskus virtalukko on asennettu autoon. Lukko estää kuljettajaa käynnistämästä autoa, jos hänen hengitys on yli sallitun rajan. Vakavista rikoksentekijät, lisenssi voidaan keskeyttää ikuisesti, ja ne voidaan vangita.

Henkilö voi kadottaa / hänen vakuutus suunnitelma jos syytetään DUI / OWI. Jotkut vakuutusyhtiöt lisäävät kuukausittain palkkio, jos henkilö saa DUI / OWI.
Getting pidätettiin DUI tai OWI voi muuttaa ihmisen 'elämän ikuisesti. Ihmiset ehkä pidä palkata ihmisiä DUI / OWI maksut, koska ne täytyy viettää paljon aikaa oikeudessa, yhteisöpalvelut, ja kuntoutus.

Yhteenveto:

1. DUI sanoista 'vaikutuksen alaisena ajamista'; OWI sanoista 'liiketoiminnan päihtyneenä.'
2. DUI on yleinen termi, jota käytetään kaikkialla US-.; OWI käytetään joissakin valtioissa, kuten Indiana, Wisconsin, ja Iowa yhdessä DUI.