Ero holhousta ja valtakirjaHolhous vs Valtakirja

Holhoojahallinto on oikeussuhde, joissa yhteisö tai henkilö on nimetty testamentilla tai nimittää tuomioistuimen tehdä päätöksiä toisen esimerkiksi alaikäisistä ja aikuisia, jotka ovat kyvyttömiä huolehtimaan henkilökohtaisten tarpeiden ja ei voi enää tehdä päätöksiä yksin.

Se on myös kutsutaan conservatorship, mutta termi 'holhouksen' on useammin käytetty. Kun kyseessä on alaikäisten holhousta sovelletaan kunnes hän on 18 vuotta vanha. Jokainen perheenjäsen tai läheinen perheystävä voi hakea tuomioistuimelta holhouksen tai valtion virasto voi anoa sitä.

Tämä pätee myös, kun kyseessä on epäpätevä aikuisia, mutta henkilö tai osastolla voi valita henkilö, joka hän haluaa olla hänen huoltajansa. Tuomari ottaa tämän huomioon ennen tuen holhouksesta. Kun holhous on saatu, Ward ei voi peruuttaa holhousta. On kuitenkin olemassa tapauksia, joissa tilapäinen holhouksenalaiseksi on annettu, joka voidaan lopettaa sen jälkeen, kun saavutetaan tietty tarkoitus. Guardians tehdä kaikki päätökset ja puolesta heidän osastoilla, mutta ei saa hyötyä tapahtuneiden hänen osastolla.

Holhoojahallinto on tarkoitus varmistaa, että alaikäinen tai kykenemätön aikuinen saa kaikki tarvittavat hoitoa hän tarvitsee. Jokainen päätös, joka huoltajan tekee puolesta seurakuntansa tulee olla hyödyksi ja hyvinvoinnin seurakuntansa.

Valtakirjan, toisaalta, on kirjoitettu, oikeudellinen asiakirja jossa yksittäinen nimeltä 'pääasiallinen' nimittää toinen yksittäinen nimeltä 'agentti' ja toimimaan puolestaan; luvan antamisesta agentti tehdä liiketoimia päämiehen.Yleensä valtakirja tehdään, kun pääasiallinen näkee, että hän ei pysty käsittelemään joitakin hänen asioita. Tämä tehdään yleensä silloin, kun hän sairastuu tai on ollut onnettomuudessa, tai kun hän menee pois kaupungista ja on rahoitustoimia, jotka on tehtävä. Se on kirjallinen sopimus edustajan ja päämiehen jonka suostumus on tarpeen valtakirjan voimaan. Jos toimeksiantaja nähdä, että valtakirja ei enää tarvita, hän voi peruuttaa tai lopettaa sen milloin tahansa.

Valtakirjan voidaan tehdä eri liiketoiminnoille; taloudellinen, lääketieteen, ja muut asiat. Voima agentti rajoittuu ainoastaan ​​sopimuksen sisältöön. Erityinen valtakirja, jota kutsutaan 'kestävä valtakirja' voidaan myös saada.

Vaikka holhous edellyttää huoltajan ilmoittaa tuomioistuimelle ja muiden elinten taloudellisen tekemisissä tehdään osastolla päättää, missä osastolla 's rahaa meni, valtakirja ei edellytä agentti tilille jokaisen pennin että hän käytti.

Yhteenveto:

1. holhousta on laillinen suhde osastolla ja huoltaja, joka nimittää tuomioistuimen tehdä päätöksiä puolesta osastolla kun valtakirja on laillinen asiakirja, jonka pääasiallinen joka nimittää asiamiehen toimimaan puolestaan .
2. valtakirja voidaan peruuttaa milloin tahansa, kun holhoojahallinto ei.
3. Guardians osuuden on oltava rahoista puolesta osastolla, kun aineita ei tarvitse tehdä niin.