Ero Vika ja Failure Vika vs Failure

Yhdessä vaiheessa jokainen 'elämää, kohdataan vika tai, useimmissa tapauksissa useita epäonnistumisia. Ne voivat johtua tilanteeseen, joihin hänellä ei ole komento, tai ne voivat johtua jotain, että hän itse on vastuussa varten, kuten vika. määrittäminen yksi 's onnistuminen tai epäonnistuminen riippuu siitä, miten yksilö tai koko yhteiskunnalle näkee toiminnan tai tavoitteen.

Tämä johtuu siitä, että ihminen 'käyttäytyminen on joskus perustuu normeihin tai odotuksiin, ja mahdolliset poikkeamat näistä normeista voidaan merkitä virheitä, virheitä, tai viat, jotka voivat johtaa epäonnistumiseen.

'Vika' on synonyymi erehtyä ja virheiden vaikka nämä sanat poikkeavat yhteydessä riippuen siitä, miten niitä sovelletaan. Vika voi johtua virhearvioinnilla, huolimattomuuden, ja unohdusta. Kun yksi on vika, se voi olla, koska hän on tietämätön, ei kiinnitä huomiota, tai on päätellen asioita huonosti. Sitä pidetään merkin heikkous, puute, joka on haurauden tai tahaton virhe. 'Fault' voi myös viitata fyysinen tai henkinen epätäydellisyys vajaatoiminta, tai vika. Usein se tarkoittaa henkilön 's vastuussa huono tilanne tai tapahtuma, joka on väärinkäytöksistä, tai epäonnistuminen.

'Failure', toisaalta, on tila, olotila ei pysty täyttämään aiottuun tavoitteeseen. Se on vastakohta menestys ja riippuu siitä, kuinka sitä käytetään. Tilanne voidaan pitää vika henkilö, kun se saatetaan nähdä menestys toisen. Elämässä, epäonnistumiset ovat tärkeitä auttaa yksilöitä tekemään parempia ja menestyvät. Tiedemiehet, insinöörit, ohjelmoijat, ja monet muut ihmiset onnistuminen oppimalla niiden viat ja epäonnistumisia. Epäonnistuminen innostaa luovuuteen. Yksittäisten henkilöiden rankaisemisesta, erityisesti opiskelijat, ankarasti niiden viat voivat rajoittaa luovaa prosessia ja hidastaisi niiden henkistä ja taiteellinen kasvu. Epäonnistumisia voi olla huono, mutta ne voivat myös olla hyvä.Hyvät epäonnistumiset ovat tulokset tehdä oikeita päätöksiä, mutta silti menettää lopulta. Tämä voi johtua siitä, että enemmän työtä kuin voit käsitellä tai asioita ja tilanteita, että sinulla ei ole mahdollisuutta valvoa. Silti se on parempi kuin koskaan kokeillut ollenkaan.

Huono epäonnistumiset ovat tulokset huonoja päätöksiä tai ei tee päätöksiä ollenkaan. Ellei koska pelkäät ottaa riskejä on huono, koska se ei sinun kannattaa tehdä paremmin. Tämä epäonnistuminen johtuu vian, heikkous merkki, joka on korjattava.

Yhteenveto:

1. Vika on virhe tai virheen aiheuttama väärä tuomio, huolimattomuuden ja muistamattomuus kun vika on tila, olotila ei pysty täyttämään aiottuun tavoitteeseen.
2. Vika on merkki heikkoudesta, joka on hauraus, tai puutteet, jotka voivat aiheuttaa vikoja ei puututa hyvin.
3. Häiriöt voivat olla joko hyvä tai huono, mutta viat ovat aina negatiivisia mielleyhtymiä.