Ero hyväksikäyttö ja laiminlyöntiAbuse vs laiminlyödä
Hyväksikäyttö ja laiminlyönti, ne molemmat ovat erilaisia ​​merkityksiä, mutta liittyy emotionaalinen ja fyysistä hyvinvointia henkilö. Väärinkäyttö tarkoittaa pahoinpitelyn henkilön, sekä fyysisesti sekä psykologisesti, ja laiminlyönti merkitsee epäonnistuminen antaa asianmukaista hoitoa henkilölle, olipa kyse fyysisten ja tai psyykkisiä. Virheellinen käyttö tai käytännön väärinkäyttää jotain, ja se ei ole tehdä jotain laiminlyö jonkun.

Väärinkäyttö on vallan väärinkäyttöä, henkilön ja luottamus, kun taas laiminlyönti on tahallinen teko unohtamatta eikä huolehtiva. Väärin vahingoittaa joku tai jotain, kun taas laiminlyönti ei estää haitallista toimintaa.

On olemassa tyyppejä väärinkäytön ovat fyysinen, seksuaalinen, henkinen, sanallinen, psykologista, henkistä ja taloudellista. Laiminlyönti on myös monenlaisia, kuten fyysinen, koulutus-, lääketieteellistä ja henkistä laiminlyönti.

Fyysinen hyväksikäyttö on, kun henkilö osuu, slams, vetää hiukset, vahingoittaa käyttämällä aseita, murha, puree tai palovammojen jne., Kun taas fyysinen laiminlyönti on epäonnistuminen tai viivästyminen tarjota terveydenhuoltoa, hylkäämisen ja karkotus. Laiminlyönti myös jättää alle riittämätön valvonta, ravitsemuksen ja puhtauden vaatteita, ja sekä suhteen turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Seksuaalinen hyväksikäyttö sisältää pakko tai ei-toivottuja sukupuoliyhteydessä ja häirintä, ja solvauksia sisältää loukkaus, syyttää ja uhkia jne hengellisesti, henkilö on väärin, kun hän on tarkoituksella estetä seuraamasta hänen uskomukset ja uskonnolliset käytännöt, ja taloudellisen hyväksikäytön tarkoittaa varastaa, pidättää rahat tai estää pääsyn työhön ja taloudelliset tiedot ympäri kotitalouden.Psykologinen laiminlyönti eroaa myös henkistä väkivaltaa, kuten unohtamatta henkilö tarkoittaa viivästyy tai kieltäytyä sellaisten fysiologista hoitoa henkilölle, ja mahdollistaa väärinkäyttöä käyttäytymistä. Henkinen väkivalta on riittämätön emotionaalinen ja fyysinen hoito, eristäminen, osinkotulojen huolenpitoa ja rakkautta jne.

Suhteessa, monet ihmiset kokevat solvauksia, joutuu fyysisen väkivallan, syyttää, humiliations ja uhkia. Monet ihmiset kärsivät puutteesta asianmukaisen valvonnan, jotka voivat olla luonteeltaan lääketieteellistä tai mielenterveyden hoito, koulutus- tai emotionaalisia tarpeita. Hyväksikäyttö ja laiminlyönti ovat molemmat pidetään emotionaalisia ongelmia, ja niitä on käsiteltävä. Henkilö, joka on sentähden käyttäytyminen voi yhtä hyvin olla väärinkäyttöä.

Yhteenveto:

Väärinkäyttö tarkoittaa pahoinpitelystä ja yrittää vahingoittaa toisen henkilön tai asia.
Laiminlyönti tarkoittaa epäonnistuminen estää joku tai jotain vahingoittumisen.
Väärinkäyttö voi olla fyysinen, psyykkinen, sanallinen, seksuaalinen, taloudellinen tai henkinen.
Laiminlyönti voi olla fyysistä, psyykkistä, lääketieteellistä tai koulutukseen.