Ero LLP ja Partnership LLP vs Partnership

Määritelmä kumppanuus on nyt laajennettu, koska eri osa-lomakkeita luotu tarpeita, jotka harjoittavat oikeudellista yrityksissä. On LLP tai rajavastuuyhtiö. Toinen on LP, kommandiittiyhtiön, ja viimeinen, ehkä yleisin, on tavallisesta kumppanuus tai kommandiittiyhtiöiden (GP).

Kumppanuus on kuvattu järjestely kahden tai useamman osapuolen jossa kukin osapuoli suostuu tietyin ehdoin ja toimii käsi kädessä (co-työ) aseman edistämiseksi niiden yhteisiä tavoitteita ja etuja. Ihmiset tai yritysten mukana yhteistyössä sanottuja liikekumppaneita. Olipa niiden yhteisyritys onnistuu tai epäonnistuu, riippuu suuresti niiden ponnistelujen.

LLP on, kuten nimikin kertoo, rajoitetussa vastuut yhteen, muutama tai kaikki liikekumppaneita. Sellaisenaan LLP osakkeita ominaisuudet sekä yrityksen ja tavallinen kumppanuus. Ei ihme, että on tunnettu hybridi kumppanuus ja yritys. Vuonna LLP, yksi kumppani ei voida pitää vastuussa toinen 's vika tai virheeseen. Tämä suojaa häntä hänen kumppani' vialla päätöksentekoa tai liiketoiminnan valintoja. Ei kaikilla mailla samat ehdot varten LLP, mutta monet käytännössä kyseeseen LLP jossa on vähintään yksi kumppani annetaan rajoittamaton vastuu kuten tapauksessa yleisen kumppani.

LLP ovat edullisia siinä mielessä, että he voivat silti jatkaa liiketoimintaa riippumatta mahdollinen kumppani muutoksia. He voivat myös järjestää ominaisuuksia omalla etunimi, koska ne ovat itsenäisiä yksiköitä sinänsä ja ovat erillään niiden yksittäisten kumppanien. Tämän, ne käytännössä ikuinen peräkkäin. Nämä ovat joitakin LLP 's selvimmin erot tavallisesta kumppanuudesta koska jälkimmäinen viittaa kumppaneitaan' yritys 'itsensä ja doesnt 't tarkkailla peräkkäin ikuisesti.Lisäksi standardi kumppanuus yritykset voivat ostaa nimikkeitä niiden jäsen kumppanit 'nimiä eikä yrityksen nimi itse. Kaikki kumppanit ovat myös vastuussa muuhun kumppaneiden ominaisuus rajoittamaton vastuu.

Yhteenveto:

1. LLP tarkkailla ikuinen peräkkäin poiketen standardin kumppanuuksiin.
2. Vuonna LLP, yritys on erillinen tai riippumaton sen yksittäisten kumppanien kun yhtiömies, kaikki kumppanit kutsutaan yhteisesti nimellä 'yritys' itse.