Ero Knitting ja WeavingKnitting vs Weaving

Neulominen on prosessi, jossa lanka tai joskus langan valmistusvaiheessa kankaaksi ja muita käsitöitä. Se koostuu silmukkaa tai silmukoita materiaalin peräkkäin ajaa yhdessä. Kudonta, toisaalta, on prosessi, jossa kaksi lankoja tai säikeitä lomittuvat toisiinsa muodostaen kankaan tai kankaalla. Nämä kaksi säikeiden kulkevat eri suuntiin, joissa loimilangat käynnissä pituussuunnassa, ja kudelangat käynnissä poikittain tai on vaakasuunnassa.

Neulomisesta, lanka seuraa tietenkin tai polku, muodostaen sopusuhtainen silmukoita yli ja ali lanka 's polku. Nämä vinot silmukat voidaan pitkänomainen helposti useimmista suuntiin. Tämä kyky antaa lopussa kangas enemmän kimmoisuutta. Vuonna kudonta, langat ovat aina suoraan ja kohtisuorassa toisiaan vastaan. Ne ovat yleensä suorittaa rinnakkain.

Lopussa kangas yleensä voi venyttää vain yhteen suuntaan (paitsi kankaat, kuten spandex), mikä tarkoittaa vähemmän elastisuus verrattuna kankaisiin muodostettu neulonta. Kierre käytetty neulominen on paksumpi kuin ne, joita käytetään kudonta; mikä tarkoittaa neulotut kankaat ovat yleensä bulkier, kun taas muodostettu kutomalla enemmän levittää ja virtaus johtuvat hienompaa kierteet käytetty. Neulomisesta, koska jokainen rivi on tehty, uudet silmukat vedetään läpi nykyisten silmukka. Ompeleet jotka ovat aktiivisia hallussa neula till uusi silmukka kulkee niitä.

Myös erilaisia ​​lankoja ja neuloja, joita voidaan käyttää ja ne johtavat tuotteisiin eri väriä, rakennetta, paino, ja eheys. Kangaspuilla C laite, joka pitää loimilangat paikallaan, kun taas täyttö kierteet kudotaan niiden kautta C on tärkein käytettävien laitteiden kudonta.

Kudonta kaksi säikeiden sarjaa periaatteessa kudottu punontaa ne suorassa kulmassa toisiinsa. Kudonta voidaan tehdä myös käsin tai koneella. Erilaisia ​​kudotut tuotteet on myös pitkälti riippuvainen langan väriä ja sekvenssi nosto ja lasku loimilankoja, jotka voivat johtaa erilaisiin kuvioita. Sekä neulotut ja kudotut tuotteet ovat äskettäin päässeet uusiin korkeuksiin muotoilu ja kuvioita kynnyksellä monimutkaisempi, mutta helposti käyttää atk koneita.

Käsin neulominen on tullut sisään ja ulos muoti sen jälkeen useita kertoja, mutta silti aika ajoin, monet ihmiset noutaa sen harrastus kuin ne kiehtovaa siten seurata kehitystä. Jotkin neule harjoittama manuaalinen neulojaa tasoneulekoneet, pyöröneuleena, ja huovutus.

Verrattuna neulonta, kudonta näyttää olevan paljon vanhempi veneet, kuten joitakin merkkejä on todettu, että se on ollut olemassa jo kausi aikakauden. Raamattu muistuttaa myös useita tapauksia, joissa kudonta oltiin harjoiteltu lähinnä egyptiläiset. Valitettavasti nykymaailmassa, käsi kudonta on lähes jo olematon, koska kankaat ovat enimmäkseen suunnitellaan ja tehtaissa. Joitakin esimerkkejä kutoa rakenteet ovat tavallinen, twill, ja satiini kutoo. Mutta tietokoneella punontaa, lukuisia muita kutoa rakenteet ovat nyt saatavilla. Nämä ovat nykyaikana.Lisäksi neulominen voidaan tehdä yksin tai ryhmässä kuin harrastus, ja siitä on tullut myös sosiaalista toimintaa. Sen suosio on synnyttänyt erilaisia ​​neulonta seurojen muodostaa neulomalla harrastajille, jotka, paitsi kutoutua, mutta osuus malleja, malleja, ja vasta valmiiden tuotteiden. Kudonta pidetään yhä suosittu veneet muille, vaan sen monimutkaisuuden vuoksi, useimmissa prosesseissa vaatetuskankaisiin tehdään tehtaissa koneilla jotka tekevät menettelyn paljon nopeammin ja helpommin. Tämän sanoi, älä odota nähdä kudonta klubit koostuu kotiäidit saada jakamaan kudontamalleihin kuin he tekevät neulominen klubeja.

YHTEENVETO:

? Rivit silmukkaa neulominen liu'utetaan rinnakkain toisiaan, kudonta käsittää kierteet lomitettu kohtisuoraan.

? Neulotut tuotteet ovat joustavampia ja bulkier. Kudotut tuotteet ovat enemmän virtaa ja paljon ohuempi.

? Knitting vaatii pienempiä materiaaleja, kuten puikot. Kudonta liittyy isompi ja painavampi laite kangaspuiden.