Ero Amber ja RedAmber vs Red

Värispektri on koottu kaikki värisävyjä. Jokaisella värillä on paikka osio väriympyrässä. Väriympyrä on pohjimmiltaan ympyrä eri värisävyjä. On tärkeää huomata, että väri voidaan sijoittaa vain yhteen kolmesta ryhmästä; pääväri, väliväri tai ilmainen väri.

Väri punainen on luokiteltu pääväri, kaksi muuta pääväriä ovat sininen ja keltainen. Ensisijainen väri on mahdotonta jäljitellä jos värien sekoituksen. Itse asiassa se on sekoittaminen perusvärejä, jotka antavat meille sekundäärivärit. Ihmissilmä havaitsee väri erottaa eri aallon taajuudet. Punainen on alhaisin kaikista taajuudet, jotka tunnistetaan paljaalla silmällä. Alhaisin kaikista aallonpituuksilla kutsutaan infrapunavaloa. Aallonpituus valoa, joka on väriltään punainen on 700nm.

Punainen on väri, jota käytetään kaikkialla maailmassa tarkoittamaan monia eri asioita. Kiinassa punainen väri nähdään onnekas väri; koko kulttuuri on valettu ympärille väri punainen. Aikana juhlan aikaa, lapset saavat punaisen kuoret rahaa, ja on hääpäivä se on perinteinen hääjuhlissa pukeutua punaisella. Sekä hyviä asioita, punainen väri voi tarkoittaa myös huono. Punainen muste käytetään usein symboloi henkilöiden tai yritysten velkaa; tai punaista voidaan nähdä värin vihan. Usein punainen väri on käyttää liikenteen hallintaan. Punainen valo on universaali merkki lopettaa.

Amber on hieman monimutkaisempi väriä määritellä. Se 's perustuu väriympyrässä välissä keltainen ja oranssi. Amber on toissijainen väri ja on oranssinkeltaiselle sävy. Tarkka yhdistelmä saavuttaa tämä väri on seitsemänkymmentäviisi prosenttia keltaisella ja kaksikymmentä viisi prosenttia ensisijainen punainen. Tämä tarkka seos tarkoittaa, että väri Amber nähdään teknisesti määritelty väri.Usein ajatellaan, että kellertävä oranssi väri on peräisin Varsinaisen aine, mutta on vaikea sanoa tarkasti. Mineraali sisältö meripihkan voivat esitellä itsensä monia eri sävyjä keltainen ja punainen yhdistelmä. Väriympyrä antaa meille tarkemman värimäärittelyä. Amber käytetään usein liikenteessä merkinanto sitä käytetään halutaan valmistautua joko pysäyttäminen tai menossa. Amber käytetään myös signaalien liikkuvat ajoneuvot.

Yhteenveto

1. Kaikki värit määritellään kolmeen luokkaan näkyy väriympyrässä; Ensisijainen Colours, toissijainen Värit ja sisältyvät värit.
2. väri punainen on pääväri, kun väri meripihka on luokiteltu toissijainen väri.
3. Amber on yhdistelmä 75% Keltainen ja 25% punaista.
4. Sekä punainen ja keltainen ovat yleisesti käyttää liikenteen signalointi.
5. Koska sen ensisijaisen aseman, punainen väri ei voida toistaa sekoittamalla värejä.