Ero hallitsija ja ViivainHallitsija vs Viivain

Puuseppiä, insinöörit, arkkitehdit käyttää erilaisia ​​työkaluja o mitta pituus materiaalia, pinta-ala, jne. Nämä työkalut ovat erittäin tärkeää antaa tarkkuuden tot perillinen työtä. Esimerkkejä näistä työkalut ovat hallitsija ja straightedge.

Viivoitin ja suorakulman, poikkeavat toisistaan. Vaikka molempia käytetään pituuden mittaamiseen tai piirtää suoran viivan, nämä kaksi ovat eri rooleja mittauslaitteita.

Jos haluat määrittää, suorakulman voidaan käyttää opas selvittää, jos pinta on tasainen vai ei. Se voi olla valmistettu puusta tai muovista. Päätarkoituksena on straightedge on tehdä suora viiva. Viivoitin on yksi tyyppi straightedge. Sitä käytetään määrittämään pituutta, koska se on mittauksen. Toisin kuin straightedge, hallitsija voidaan selvittää, kuinka kauan materiaali on senttimetreinä, tuumaa, millimetriä, jne hallitsija voidaan tehdä myös puusta, teräksestä tai muovista.

Viivoitin on monikäyttöinen, koska se voi kiinnittää erilaisia ​​lukuja geometrian kanssa tarkkaan mittaukseen. Suorakulman ei arkkitehtuuriin, koska se voi 't voidaan piirtää erilaisia ​​lukuja, kuten neliö, viisikulmio, kuusikulmio, jne koska sen ei' t on mittauksen siinä. Sitä voidaan käyttää vain piirtää vain yksinkertainen suora viiva.Toinen ero näiden kahden on käyttää työkaluja. Viivoitin voi olla suorakulman, koska se voidaan tehdä suoraviivaisesti. Lisäksi voi mitata etäisyyden tai materiaalin pituutta. Suorakulman, toisaalta, ei voida käyttää hallitsija, koska ei ole mittausta. Sitä käytetään yksinkertaisesti selvittää, jos reuna on suora vai ei ja jos pinta on tasainen vai ei.

yhteenveto