Ero Tone ja HueTone vs Hue

Tone ja Hue ovat termejä, joita käytetään värejä. Tone ja värisävy on omat mieltymykset. Kun koristelu kodeissa, maalauksia, taideteoksia, ostavat rubiineja tai kiviä, äänet ovat sävyjä otetaan huomioon. Jopa silloin, kun värjäys hiusten tai ihon, ihmiset käyttävät Hue ja sävy niiden makuun. Esimerkiksi sävyjä olisi mukavaa, kun käytetään lapsen 's leikkihuone tai mainoksia taas ääniä käytetään vaaleita sävyjä. Vaikka Hue on puhtaimmillaan väri, Tone on vaihtelevia.

Hue värit ovat puhtain sekä kirkkain niistä. Sävyjä ovat värejä, joita ei ole pehmentänyt tai jotka eivät sisällä varjossa tai sävyn. Värisävy värit muodostavat koko spektrin värejä. Kaikki värit kuten punainen, oranssi, sininen, keltainen sen todellinen muoto kutsutaan sävyjä.

Sävyjä pidetään erittäin rohkea, jännittävä ja iloiset värit.

Sävyjä voidaan kutsua värejä, jotka voidaan selvästi erottaa toisesta toiseen, kuten vihreästä punaiseksi tai punainen keltaisesta.

Äänet ovat värejä, jotka on valmistettu sekoittamalla värejä. Sävyyn voidaan tuottaa lisäämällä valkoista tai mustaa väriä muita värejä. Äänet ovat joko vaalea tai tumma väri ja ei itse Hue väri. Äänet voidaan kutsua harmaana alaspäin värejä. Toisin kuin sävyt, Äänet voidaan kutsua hienovarainen, monimutkainen ja hienostunut.

Verrattuna sävyt, sävyt ovat erittäin miellyttävä, koska ne ovat kevyempiä varjossa. Toisin kuin sävyt, sävyjä on ripaus varjossa tai sävyn. Äänet käytetään yleensä Sisustusartikkelit. Äänet tiedetään myös toimimaan kaikissa värimaailma.

Yhteenveto1. Kun Hue on puhtaimmillaan väri, Tone on vaihtelevia. Sävyyn voidaan tuottaa lisäämällä valkoista tai mustaa väriä muita värejä.

2. Hues voidaan kutsua värejä, jotka voidaan selvästi erottaa toisesta toiseen, kuten vihreästä punaiseksi tai punainen keltaisesta.

3. Toisin kuin Tones, värisävy väri muodostaa täyden spektrin värejä.

4. Hues pidetään erittäin rohkea, jännittävä ja iloinen. Äänet voidaan kutsua hienovarainen, monimutkainen ja hienostunut.

5. Kun verrataan sävyt, sävyt ovat miellyttää silmää, koska ne ovat kevyempiä varjossa. Toisin kuin sävyt, sävyjä on ripaus varjossa tai sävyn.