Ero Lime and Lemon TreesLime vs. Lemon Trees

Voit harjaantumaton silmä, lime ja sitruuna puita näyttävät lähes sama, paitsi silloin, kun ne ovat kypsyneet hedelmiä roikkuu niitä. Nämä puut voivat molemmat kehittyä samassa maakunnat ja tuottavat samat muodot yleensä väri ja tekstuuri kuori. On kuitenkin olemassa muutamia ilmaisin merkkejä, jotka tekevät eroa sitruuna puita ja lehmuksia. Riippumatta mikä osuus kehitys- sykli puut ovat, voit erottaa ovatko ne sitruuna tai kalkkia niin lyhyt kuin 60 sekuntia.

Erottamaan nämä kaksi puuta, henkilö voi katsoa koko puun. Täyden aikavälin sitruuna puu voi kehittyä jopa 20 jalkaa pitkä ja leveä oksat. Lime puu on yleensä ohuempi ja lyhyempi. Tyypillisesti, tällainen puu ei kasva enempää kuin 13 jalkaa sen täydellisesti. Voit myös arvioida lehtiä näistä puista. Lehdet lehmuksia ovat lyhyempiä ja pyöristetty ja yleensä kolmesta neljä tuumaa pitkä. Lehdet sitruunankeltaisesta puut ovat kapeita ja pitkiä, tyypillisesti noin viisi tuumaa pitkä. Voit repiä lehtiä jokainen puu avoin ja haju niitä. Lime lehtiä on rohkea tuoksu kalkkia, kun sitruunan lehtiä on hyvin lempeä, sitrushedelmien tuoksu. Sinulla on tutkia kukat jokainen puu vain, jos ne ovat käsillä. Kukat sitruuna puita kehittyy sinkkuja tai pareittain ja ovat violetti. Lehdet kalkkia puut kasvavat pienissä ryhmissä ja ovat täysin valkoisia. Lopuksi voit tutkia hedelmää jokainen puu, jos se on läsnä. Lemon fruit haluaa muotoinen molemmissa päissä, paljon kuten jalkapalloja, ja on merkittävä ihoa. Lime hedelmä on enemmän kuin pallo. Se on pyöreämpi ja sisältää ohut iho.

Sitruuna puita ja lehmukset, myös citron puu, ovat kaikki sitrushedelmät jossa ne ovat hyvin herkkiä vastaan ​​kylmällä säällä avulla he voivat elää sopivasti Aasian maissa. Näissä maissa on riittävän korkea lämpömäärä lähtöisin auringosta. Hedelmä nämä puut ovat runsaasti kalsiumia ja C-vitamiinia lehmus on yleisesti 6-13 jalkaa pitkä, kun kehitetään ja täysikasvuinen. Kukkia voi mitata kolme tuumaa vain. Viime vuosikymmeninä, hedelmä lehmuksia käytetään hoitoon keripukki. Keripukki on tulehduksellinen sairaus sisäpuolella suun takia puutos C-vitamiini järjestelmässä ihmiskehon.

Täysin kasvanut sitruuna puu voi mitata jopa 20 jalkaa korkea, ja sen lehdet kehittää noin 4-5 tuumaa. Sitruuna on antiseptinen elementtejä että muutaman Aasian valtiot he ovat tottuneet puhdistus haavoja tai vaurioita ja hyödynnetään myös lääkkeenä vähäinen myrkkyjä. Hedelmä sitruuna on tyypillisesti pitkänomainen tai soikea, ja on suurempi, jos se punnitaan vastaan ​​sen perheenjäsen, kalkki puu. Mitä niiden vitamiini koostumuksia omissa vastaavissa hedelmiä, limetin sisältävät enemmän A-vitamiinia taas sitruunat sisältävät enemmän C-vitamiinia Lime hedelmä on väriltään vihreä, kun sitruunan hedelmä on väriltään keltainen.

Yhteenveto:1. erottamaan nämä puut, henkilö voi katsoa koko puun. Täyden aikavälin sitruuna puu voi kehittyä jopa 20 jalkaa pitkä ja leveä oksat.

2. kalkki puu on yleensä ohuempi ja lyhyempi.

3. lehdet lehmukset ovat lyhyempiä ja pyöristetty ja yleensä kolmesta neljä tuumaa pitkä. Lehdet sitruunankeltaisesta puut ovat kapeita ja pitkiä, tyypillisesti noin viisi tuumaa pitkä.

4. lehmuksenlehti on rohkea tuoksu kalkkia, kun sitruunan lehtiä on hyvin lempeä, sitrushedelmien tuoksu.