Ero kaikki luonnolliset ja orgaanisiaAll Natural vs Organic

On lisääntynyt taipumus keskuudessa mennä orgaanisen sekä kaikki luonnolliset ruoka. Orgaaninen ja kaikki luonnolliset elintarvikkeet katsotaan olevan turvallisia ja myös terveempiä. Useimmat ihmiset pitävät kaikki luonnolliset ja luomuruoat samaksi. Niitä pidetään samalla siinä mielessä, että ne tulevat luonnosta ja ovat vailla kemikaaleja. Mutta tosiasia on, että ne ovat erilaisia.

Sen pitäisi olla nähtävissä, että kaikki luonnolliset elintarvikkeet eivät ole orgaanisia tavaroita. Orgaaninen ja kaikki luonnolliset elintarvikkeet ovat kemiallisia ilmaiseksi elintarvikkeita. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita välillä kaikki luonnolliset ja luomuruokaa on merkinnöissä hallitus. Organic on tarra, että hallitus antaa elintarvikkeita, jotka täyttävät tietyt vaatimukset. Etiketti annetaan elintarvikkeisiin, jotka ovat vapaita hormoneja ja joita käsitellään ainoastaan ​​orgaanisten torjunta. Lisäksi etiketti annetaan elintarvikkeisiin, jotka on tuotettu tietyllä alueella.

Toisaalta, ei ole oikeudellisia standardeja tai ohjeita tuotantoa ja merkintöjä kaikki luonnolliset elintarvikkeet. Kun kyseessä on kaikkien luonnontuote, mikä tahansa valmistaja voi merkitä niiden tuotteen kaikki luonnolliset.Elintarvikkeita, jotka on merkitty kaikki luonnolliset elintarvikkeet, kuvausta ei kerro paljoakaan tuotteesta. Toisaalta, kaikki yksityiskohdat on kuvattu tarroja, jotka tulevat luomuelintarvikkeita.

Verrattaessa kysyntää, orgaaninen elintarvikkeet ovat paljon kysyntää kuin kaikki luonnolliset elintarvikkeet. Mitä säilyvyysaika, orgaaninen elintarvikkeet on enemmän elämää kuin kaikki luonnolliset elintarvikkeet.

Yhteenveto
Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita välillä kaikki luonnolliset ja luomuruokaa on merkinnöissä hallitus.
Organic on tarra, että hallitus antaa elintarvikkeita, jotka täyttävät tietyt vaatimukset. Etiketti annetaan elintarvikkeisiin, jotka ovat vapaita hormoneja ja joita käsitellään ainoastaan ​​orgaanisten torjunta-aineita ja tuotetaan tietyllä alueella.
Toisaalta, ei ole oikeudellisia standardeja tai ohjeita tuotantoa ja merkintöjä kaikki luonnolliset elintarvikkeet. Kun kyseessä on kaikkien luonnontuote, mikä tahansa valmistaja voi merkitä niiden tuotteen kaikki luonnolliset.
Verrattaessa kysyntää, orgaaninen elintarvikkeet ovat paljon kysyntää kuin kaikki luonnolliset elintarvikkeet.