Ero Eristä ja tiivisteEristä vs Concentrate

Jos olet osaksi kunto, erityisesti kehonrakennus, sinun on tunnettava heraproteiini. Heraproteiini on katkottua fitness-alalla, koska se on osoittautunut erinomaiseksi lisä sekä kunto ja fyysinen esteettisistä syistä.

Me kaikki tiedämme, että proteiini on elintärkeää lihasten korjaus, kasvua ja laihtuminen. Se on yksi kolmesta macronutrients tarvitaan kehomme toimimaan täydellisesti sen potentiaalia. Me tarvitsemme proteiinia kehossamme, varsinkin kun me 'tekemässä säännöllisiä harjoituksia, ja tehokkain tapa saada riittävä määrä proteiinia kehoomme, on täydentämällä meidän ruokavaliota hera.

Hera on suosituin proteiini saatavilla markkinoilla tänään. Se on edullinen, ja se sisältää monia hyödyllisiä aminohappoja. Hera tulee maitoa, koska se on itse asiassa 20 prosenttia kaikista maitoproteiinia. Heraproteiini on myös nopea ja helppo sulattaa.

Heraproteiini on saatavana joko heraproteiinikonsentraatti (WPC) tai heraproteiini-isolaattia (WPI). Nykyisin nämä kaksi ovat erittäin suosittuja kuntoilualalla, ja usein jättävät kuluttajat hämmentynyt kumpi ostaa ja kuluttaa.

keskittää

Heraproteiinikonsentraatti on yleisempää on kahta tyyppiä. Ensinnäkin, tiivisteet ovat huomattavasti halvempia. Hankkimaan niitä, lähde heran '', joka on maitotuotteita, kuten maitoa '' suodatetaan erottaa proteiinin vedestä, ja muita orgaanisia aineita. Hankittu proteiini tehdään sitten jauheeksi, tai heraproteiinikonsentraatti.

Konsentraatit sisältävät noin 70-80 prosenttia proteiinia, ja voi olla noin 5 prosenttia laktoosia. Siksi laktoosi-intoleranssi yksityiset eivät voi kuluttaa suuria määriä tätä proteiinia lähteen.

isolaatit

Heraproteiini-isolaatit ovat huomattavasti kalliimpia verrattuna rikasteiden. Tämä on pääasiassa, koska ne ovat 'enemmän puhdas', koska ne koostuvat noin 95 prosenttia proteiinia. Isolaatit on myös vähän tai ei ollenkaan laktoosia sisältöä; jonka rasvapitoisuus merkittävästi alhaisempi kuin rikasteiden.

Periaatteessa isolaatit ovat proteiinin lähde valinta ihmisille, joilla on laktoosi-intoleranssi. Isolaatit myös helpottaa henkilöiden määrä macronutrients jonka rasti. Ne ovat myös hyvin ihmisiä, jotka ovat ruokavalioon, koska niiden rasvaton ja kolesteroliton sisältöä.

Lähde isolaattien on sama kuin konsentraatit, mutta suodatus ja erottaminen proteiini on tehty, ilmeisesti, että tuloksena on 'enemmän puhdas' proteiinin muodossa.Verdict

Keskustelu on jatkuvasti käynnissä, joka näiden kahden on parempi vaihtoehto. No, proteiini on edelleen proteiini, onko saat sen tiivisteestä, eristää tai ruokaa. Jos et ole oikeastaan ​​erityisesti siitä muusta sisällöstä rikasteiden kuten rasvoja ja laktoosia, sitten konsentraatti on parempi ja halvempi vaihtoehto. Silti, jos olet laktoosi-intoleranssi, ja haluavat vain proteiinia hera täydentää, isolaatit ovat sinulle. Se 's taskuun poltin kuitenkin.

Huomaa, että on olemassa käytettävissä sekoituksia isolaattien ja keskittyy markkinoilla. Tämä on toinen vaihtoehto kuluttajille harkita.

Yhteenveto:

1. Sekä eristää ja tiivisteet (hera) peräisin samasta proteiinin lähde '' maitotuotteet.

2. hankkia näitä lisiä, proteiinin lähde (maito / hera) suoritetaan suodatus ja erottaminen prosessi. Isolaatit kuitenkin suodatetaan ja erotetaan edelleen tuottaa 'enemmän puhdasta' proteiinin muodossa.

3. Rikasteet ovat yleisempiä, ja ne ovat merkittävästi halvempia kuin kallis isolaattien.

4. Isolaatit on 'enemmän puhdasta' proteiinin muodossa. Ne koostuvat noin 95 prosenttia proteiinia, kun taas tiivisteet sisältävät noin 70-80 prosenttia proteiinia.

5. Tiivisteet sisältävät vielä rasvaa ja laktoosia, kun taas isolaatit ole juurikaan mitään näistä sisällön.

6. konsentraatteja todellakaan ole laktoosi-intoleranssista kärsiville henkilöille, kun taas isolaatit ovat vain täydellinen niille.