Ero Soda Water ja Seltzer vesi Soda Vesi vs Seltzer vesi

Soda vesi, joka tunnetaan myös soodavesi, ja Seltzer vesi sekä virvoitusjuomien että paineistetaan ja pullotetaan, jotta voidaan tuottaa erottuva kuplia avattaessa. Monet limsa makuja tehdään yhdistämällä soodavedellä makuja.

Seltzer vesi, toisaalta, on nimetty saksalaisen kaupungin Selters joka oli tunnettu sen Mineraalilähteet. Se on flavorless ja vaikka suurin osa Seltzer kulutetaan nykyisin tehdään keinotekoisesti, niitä voidaan myös luonnollisesti hiilihappoa.

Seltzer vesi arvellaan olevan lääke- ja lievittää ruoansulatuskanavan ongelmia ja ratkaista vatsaan. Se voi jopa auttaa tekemään ihmiset tuntemaan paremmin sen jälkeen suuren aterian. Seltzer vesi ja sooda vettä molemmat kulutetaan tavallinen tai yhdessä muiden juomien tuottamiseksi cocktaileja.

Kaikkein erottuva ero soodavesi ja Seltzer vesi on niiden ainesosia. Vaikka ne molemmat koostuvat samassa prosessissa karbonaattien, sooda vesi valmistetaan lisäämällä natrium- tai mineraalisuolaa veteen lisättyä maku. Näin ollen, sen nimi on johdettu natrium-, joka lisätään siihen.Vaikka muut hiilihappoa sisältävät juomat, kuten virvoitusjuomat voi aiheuttaa hampaiden eroosiota ja luun tiheyden, sooda vesi ja Seltzer vesi ovat yhtä harmiton kuin säännöllistä vettä. Itse asiassa ne voivat jopa olla edullisempaa, koska niiden avulla voidaan helpottaa oireita ruoansulatushäiriöt ja ummetus.

Mitä korkeampi natriumpitoisuus sooda vettä voi myös auttaa alentaa kolesterolia ja verisuonitaudeista naisten heidän postmenopausaalisilla vaiheessa.

Yhteenveto

1. Seltzer vesi on hiilihapotettua juomaa, joka voi olla joko keinotekoisesti valmistettu tai luonnollisesti hiilihapotettua kun sooda vesi on hiilihapotettua juomaa, joka on keinotekoisesti tehty.
2. Seltzer vesi on mauton, kun sooda vesi ei ole.