Ero Painonpudotus ja Fat LossPainonpudotus vs Fat Loss

Ehkä olet yksi fanit osuma näytä 'Biggest Loser.' Nähdä nämä ihmiset kamppailevat niiden paino tekee laiha tai keskikokoisen ihmiset olla kiitollinen niiden koko ja mittasuhteet, koska he ovat kaukana riskit sydänsairauksien.

Ihmiset kamppailevat paitsi laihtuminen, mutta myös rasvaa tappio. Jos luulet menettänyt tarpeeksi painoa, mutta on vielä rasvaa vatsan, sitten yksi on keskityttävä rasvaa tappio. Mikä on ero näiden kahden välillä? Areena 't kaksi sanaa sama?

Laihtuminen on menetys koko osaa kehon, joka sisältää rasvaa, lihas, luita, jne Fat tappio, toisaalta, on vain yksinomaan rasvakomponentissa kehon. Kun kohdistaminen laihtuminen, yksi käyttää punnituksen mittakaavassa mitata koko etenemistä laihtuminen. Rasvaa menetys, kuitenkin yksi käyttää paksuus mitata rasvan tietyssä kehon osassa. Yksi esimerkki on rasvaa vatsan alueella. Henkilö tulee ihopoimu siihen alaan ja paksuuden mittaamiseksi käyttäen paksuus.

Laihtuminen olisi kohdennettava viikoittain kuin nopea painonpudotus voi tuottaa toivottuja tuloksia. Rasvaa tappio on melko pitkä tehtävä polttaa kuin ruokavalion ja intensiivistä sydän- harjoitukset on tehtävä ennen tulokset osoittavat.

Laihtuminen riippuu monista tekijöistä, kuten kehon kuljettaa verta, vesi, rasvat, lihas, ja paljon muuta. Niin usein punnitus on melko hyödytön. Punnitus on tehtävä viikoittain. Rasvaa tappio voi olla täsmällisempi kuin voi mitata rasvaprosentti jonka paksuus. Rasvan menetys olisi tehtävä kahden viikon välein.Laihtuminen ja rasvaa tappio on tarkoitettu lihavia ihmisiä samalla laihtuminen voidaan ilmoittaa ihmisille terveen painoindeksi. Mutta kuka haluaa olla suuri abs? Voidakseen tehdä tämän, prosenttiosuus rasvaa kehossa on oltava vain 10 prosenttia miesten ja 15 prosenttia naisia.

Jotta menettää rasvaa, täytyy tehdä sydän-harjoituksia ja nostella painoja. Nosto painot tuet nopeammin rasvaa tappio ja tarkemmin määriteltyjä ja kaunis kehon rakenne. Laihtuminen on monia ohjelmia, kuten ruokavalio, liikunta, ja paljon muuta.

Jotta ei vähennä yksi 's motivaatio, täytyy välttää painavat joka päivä, peiliin päivittäin, ja ajatella negatiivisesti noin' s tavoite. Mikään ei muutu, vaikka arvioi itseään joka päivä; plus motivaatio voi vaikuttaa. Koska todellisuudessa mikään ei muutu yhdessä yössä.

Yhteenveto:

1. Laihtuminen on menetys koko osaa kehon, joka sisältää
rasva, lihas, luita, jne Fat tappio, toisaalta, on vain
yksinomainen rasvakomponentissa kehon.
2. Laihtuminen voidaan arvioida kautta punnituksen asteikolla kun rasvaa tappio voi
arvioitava kautta paksuus.
3. Laihtuminen voidaan saavuttaa monin eri tavoin ja tekijät, mutta