Ero Stoned ja korkea Stoned vs Korkea

'Stoned' ja 'korkea' kaksi kuvailevia termejä henkilö 's tunne, mielentila, ja / tai ruumiillinen kunto otettuaan riippuvuutta aiheuttavien aineiden, kuten huumeiden ja alkoholin. Molemmat tunteita tai mielentila ovat toisen ja kolmannen tason jälkeen ottaen huumeita. aikaisemmin osuus, nimeltään 'buzz', pidetään lähtötaso tai askel ennen kuin menee 'korkea' ja edelleen 'pilvessä'.

Molemmat mielentiloja ja olosuhteet tapahtua jälkeen liian raskas kulutus aineen kehoon.

'Korkea' on tunne ominaista euforinen mielentila. Se liittyy usein paljon energiaa, onnellinen tunteita, mielialan vaihtelut, ja muut odotettua voimakkaampaan tunteita. Joskus kehon pumpataan adrenaliinia, joka mahdollistaa henkilön tehdä monia asioita lyhyen ajan kuluessa. 'Korkea' mielentila yleensä tulee ensin ja on päätavoite henkilön huumeita. 'Korkea' voi antaa happy tunteita tai ylivoimainen tunne luottamusta. 'Pilvi' johtaa 'pilvessä' mielentila tai tila, jossa keho on vastakkainen tilassa.

Mitä marihuanan tai ruohoa, nämä kaksi ehtoa voidaan saavuttaa kaksi kasvin eri lajikkeista. Nämä kaksi ovat nimeltään Cannabis sativa ja indica.

Sativa 'korkea' kuvataan kohottavaa ja energinen. Tämän vaikutukset kasvityypin ovat enimmäkseen aivojen, mikä tarkoittaa aivoissa, kuten optimismi ja supistaminen kipua. Tämän tyyppinen 'korkea' kannustaa ja stimuloi aivojen toimintaa, joka johtaa muistelemalla erilaisia ​​tunteita, overactive mielikuvitusta, ja joskus irrationaalinen käytös. Pure sativa tai erittäin suuri annos voi aiheuttaa avaruudellista ja hallusinogeenisiin.

Toinen marihuana kasvi, Cannabis indica, tuottaa myös 'korkea'. Indica 'korkea' luonnehditaan raskas ja kivinen. Tämän tyyppinen 'korkea' on yleensä muodossa miellyttävä ja miellyttävä sirinä kehossa ja aivoissa.Molemmat lajikkeet voidaan käyttää yhdessä ja samanaikaisesti. Vaikutus on yhdistelmä 'huippuihin' molemmat lajikkeet tarjota vaikka 'korkea' vaikutus riippuu suhde jokaisen lehden yhdistelmä.

Toisaalta, 'pilvessä' on päinvastainen tila mielessä 'korkea'. Kun henkilö on 'pilvessä' keho on enimmäkseen rento lähes unelias kunnossa. Keho 's toimintoja ja elimiä hitaampi verrattuna henkilö on' korkea '. Tässä tilanteessa, hiljaisuudesta ja uupumus ovat jälkivaikutuksia henkilön' s huippu kokemus huumeiden tai elin 's reaktio jälkeen adrenaliinia .

'Pilvessä' terminologia connotes laiska, rauhallinen, tai puute tunteita puolelta henkilön. Tavallisesti henkilö on makuulla tai doesnt 't liiku ollenkaan, kun ne saavuttavat tämän tilan.

Yhteenveto:

1. 'High' ja 'pilvessä' ovat kaksi eri tunteita, valtioiden mielessä, ja ruumiillinen olosuhteissa henkilö on nauttinut liikaa riippuvuutta aiheuttava aine, useimmiten ottamalla huumeita kehoonsa.
2. Sekä 'korkea' ja 'pilvessä' jälkeen esiintyy ensimmäisen tason nimeltään 'Buzz'. 'Korkea' tulee ennen 'Buzz' ottamisen jälkeen ylimääräinen määrä ainetta. Kun ylimääräinen määrä ainetta kulutetaan, kehon menee 'pilvessä' tila, kolmas ja viimeinen taso, jossa keho sijaitsee rauhoittaminen tilassa.
3. 'korkea' on tila, jossa henkilö on korkea, riemuissaan, energinen, overconfident tai euforinen tunne. Myös tunne himo enemmän Aineen tai hallitsematon tunteita naurua. Henkilö on 'korkea' vielä on kehon liikettä ja liikkuvuutta. Toisaalta, on 'pilvessä' tarkoittaa, että henkilö ja ruumiin ovat rauhallinen ja unelias tila. Runko on edelleen, rauhallinen, ja henkilö 'keho on enimmäkseen levossa.
4. Getting 'korkea' on tavoite henkilön huumeiden ollessaan 'pilvessä' on jälkivaikutus tai jälkimainingeissa 'pilvi'.