Ero Soijamaitoon ja Almond MilkSoy Milk vs Almond Milk

Sekä manteli ja soijamaito areena 't todella pitää paikkansa maitoja. Näitä juomia pavuista tai pähkinöitä eli soijapapujen ja manteli pähkinöitä. Ground liottamalla mantelit yhdessä veden tuottaa makeutettu maitotuote aivan erityisesti, jos sen annetaan aikaa tai seistä vielä muutaman päivän. samaa liotus menetelmää käytetään saada soijamaito.

Manteli maito ja soijamaito ovat hyvin ravitsevaa siihen pisteeseen, että he voivat kirjaimellisesti tulla korvikkeita todellinen maitoa. Molemmat sisältävät runsaasti erilaisia ​​vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita. Koska yksi varsinainen kuppi tarjoilua mantelimaitoa on 1 gm vähemmän rasvaa kuin soijamaito. Paitsi sen voimanpesä mineraali- kuten mangaani ja seleeni, manteli maito pidetään myös erittäin runsaasti E-vitamiinia ja omega-rasvahappoja.

Mangaani stimuloi entsyymejä kehon toimivan hyvin ja samalla säilyttää toiminnan lisäkilpirauhasten terveempiä luita. Antioksidanttina, E-vitamiini aids hävittämisessä vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat solukalvon tuhoa. Seleeni auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja sukuelimiin.

Toisaalta, soijamaito on epäilemättä voittaja valkuaispitoisuus. Se on noin 10 g proteiinia annosta kohti verrattuna mantelimaitoa 's laiha 1 gm. Mutta kun puhutaan kalsiumpitoisuus, se kumartaa manteli maitoa. Soijamaito sisältää vain noin 80 mg kalsiumia annosta kohden taas manteli maito voi vastata body 's 30% päivittäisestä kalsiumin tarpeisiin. Että 'takia soijamaito on valikoima kaupallisesti valmis tuotteita täydennettyjen enemmän kalsiumia.

Soijamaito on isoflavoneja, jotka ylläpitävät yksi 'terveyden. Kun otetaan oikea määrä, se vähentää huomattavasti riskiä osteoporoosin (etenkin naisilla) ja tiettyjä syöpiä. Tämä komponentti vähentää myös vaihdevuosioireita kokema iäkkäät naiset ja sen tiedetään olla kolesterolia alentavaa ainetta.

Huolimatta kaikista näistä eduista, sekä maitotuotteet ovat pieniä haittoja. Almond on goitrogen. Tämä tarkoittaa, että se voi aiheuttaa jodin puutos, joka johtaa goiter. Soijamaito luonnostaan ​​on fytiinihappo jotka voivat vähentää vastaanottokyky ominaisuuksia kehon tiettyjä vitamiineja ja kivennäisaineita.Sekä manteli ja soijamaito ovat ihanteellisia henkilöitä, joilla on laktoosi-intoleranssi ja tiettyjä allergioita juodessa säännöllisesti maitotuotteita. Mutta kaksi silti eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. Almond maito on vähemmän rasvaa kuin soijamaito.

2. Almond maito on enemmän kalsiumia kuin soijamaito.

3. Almond maito on vähemmän proteiinia kuin soijamaito.

4. Almond maito saadaan jauhetusta liottaa manteleita kun soijamaito on saatu maahan liottaa soijapavuista.