Ero hajusteiden ja Body SprayPerfume vs. Body Spray

Miehet ja naiset haluavat pysyä tuoreena ja myös kylmänä koko päivän. He eivät halua haju hirveä julkisesti, ja niin he käyttävät eri hajusteita ja body spray. Mutta ihmiset ymmärtävät väärin hajusteiden ja body spray kuin sama asia ja usko, että he ovat erilaisia. Kuitenkin todella, hajuvesien ja body spray ovat erilaisia.

Hajuvedet ovat sekoitus eri aromaattisia uutteita ja öljyjä, jotka antavat miellyttävän hajuja. Toisaalta, elin spray on vain lievempi muoto hajuvettä. Body spray on veden ja alkoholin yhdessä eri otteita.

Kun hajusteet sisältävät suurempia määriä aromaattisia uutteita mainoksen öljyjä, elin spray sisältää vain pienemmän määrän. Body spray käytetään eri ruumiinosien aivan deodorantti. Päinvastoin, hajusteita ei käytetä elin, mutta vain kankaalla.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä hajusteita ja body spray on kesto haju. Verrattuna hajuvesiä, elin spray ei pysy päällä pidempään, ja he heiketä nopeammin. Joten henkilö käyttää body spray on käyttää sitä useita välein.Myös kustannusten eroa näiden kahden välillä. Hajuvedet ovat kalliimmiksi kuin kehon suihketta. Elin suihkeita, jotka ovat enemmän kuin tuoksuva alkoholia vähemmän keskittynyt ja kevyempiä. Toisaalta, hajuvedet ovat erittäin keskittyneet, joka antaa ulos miellyttävä tuoksu verrattuna kehon suihketta. Lisäksi hajuvedet ovat vahvempia ja painavampia kuin kehon suihketta. Koska hajuvedet ovat erittäin keskittyneet ja raskas, ne pysyvät pidempään.

Yhteenveto:

1. tuoksut ovat sekoitus eri aromaattisia uutteita ja öljyjä, joka antaa miellyttävän hajuja.
body spray on veden ja alkoholin yhdessä eri otteita.
2. Toisaalta, elin spray on vain lievempi muoto hajuvettä.
3. Body spray käytetään eri ruumiinosien aivan deodorantti. Päinvastoin, hajusteita
ei käytetä kehon vaan ainoastaan ​​kankaalla.
4. tuoksut ovat kalliimmiksi kuin kehon suihketta.
5. Kun hajusteet sisältävät suurempia määriä aromaattisia uutteita ja öljyjä, elin spray sisältää
pienemmän määrän.
6. Kun verrataan hajuvesiä, elin spray ei pysy päällä pidempään, ja he heiketä klo
nopeammin.
7. Body suihkeita ovat enemmän kuin tuoksuva alkoholia ja ovat vähemmän keskittynyttä ja kevyempiä. on
Toisaalta hajuvedet ovat erittäin keskittyneet, joka antaa ulos miellyttävä tuoksu verrattuna