Ero Cream ja Powder BlushKerma vs Powder Blush

Blush on kosmeettinen tai kauneutta tuote, jota tyypillisesti käytetään keinona lisätä ruusuinen sävy henkilölle 's posket. On olemassa monia eri sävyjä saatavilla, jotka tehtiin jonkin tietyn henkilön' s ihon sävyä. Onhan se täydentää sitä, jotta saavutetaan enemmän luonnollisen näköinen ruusuinen poski huuhtele. Tuolloin punastua vain tuli jauheena mutta tietenkin, kehitysten teknologian koskee myös kauneus teollisuudelle ja sellaisenaan, punastua nyt tulee useita muita muotoja. Yksi suosituimmista olisi kerma punastuu. Selvin ero kerma ja jauhe punastuu olisivat niiden rakenne ja että yksin voi merkittävästi muuttaa sellainen vaikutus, että sillä on henkilön 's posket. Toinen merkittävä ero olisi käytetyn tekniikan soveltamista.

Mitä koostumus, useimmat ihmiset mieluummin kerma punastuu koska se on pehmeämpi ja tulee pieni säiliö, joka voidaan tuoda mihin tahansa. Se voidaan helposti levittää posket käyttämällä sormia tai pehmeällä kauneuden sienellä tasaisemmin sovellus. Jotkut myös pitävät sitä kustannustehokkaampaa ottaen huomioon, että tarvitaan vain pieni määrä sitä saadakseen haluamansa ruusuinen väri. Toiset suosivat sitä, koska luonnon kasteinen katsoa, ​​että se soveltuu ihon joka voi olla varsin vaikea saavuttaa, jos yksi käyttivät jauhetta punastumaan. Useammin kuin ei, kermaa punastuu yleensä hieman pigmentoitu kuin jauhetta kuin mitä on yleensä kevyempi, lähes pelkästään vaikutus ihoon.

Kuitenkin niille, jotka etsivät todella luonnollisen, tuskin siellä punastumaan sitten jauhe versiot ovat paras vaihtoehto. Mutta tietenkin tämä riippuu sellainen tuote käytät ja miten pigmentoitunut se on. Huomioi, että on olemassa meikki merkkejä siellä, jotka tuottavat voimakkaasti pigmentoitunut punastuu joten maltillisuus on tärkeä. Jotkut ihmiset ajattelevat, että käyttämällä jauhe blush on paljon hankalampaa verrattuna kerma punastuu koska sinun täytyy tietää, kuinka monta kerrosta se tarvitaan, jotta saavutetaan haluttu vaikutus. Mutta nämä areena 't vain asioita, että henkilö pitäisi katsoa, ​​kun se tulee valita välillä jauhe ja kerma punastuu. Onhan ihotyyppi on myös erittäin tärkeä näkökohta. Käyttäminen jauhe poskipuna kuivalle iholle voi todella johtaa ihon ärsytystä. Siksi ammattilaiset suosittelevat käytöstä kerma punastuu ihmisiä, joilla on kuiva iho.Tämä johtuu sen rakenne on maksuton heidän ihotyyppi ja voi myös lisätä kaivattuja kosteutta sitä. Kääntöpuoli asioita, jauhe punastuu suositellaan henkilöille, joilla on rasvainen iho, koska käyttäen kerma punastua voi todella korostaa kiiltoa. Tämä on jos henkilö 'iho on huomattavasti öljyinen. Kermainen tekstuuri poskipuna, eivät kiinnity kunnolla ihoon mikä edellyttää lukuisia touch ups koko päivän säilyttämiseksi väri he haluavat. Jos aiot käyttää sitä muiden kosmetiikkatuotteet, tee varmista, että ne ovat yhteensopivia niiden kanssa. Periaatteessa kerma punastua ei välttämättä toimi hyvin paksummalla meikki tuotteita, kuten säätiö, mikä aiheuttaa sen näkyvän clumpy ja luonnotonta. Muista, jos haluat ulkoasua on yhtä luonnollista kuin mahdollista, jopa sovellus on välttämätöntä.

Joten, kumpi näistä kahdesta on kalliimpaa? No, tämä riippuu tuotemerkin itse. Useimmissa tapauksissa kerma punastuu yleensä kalliimpia, mutta tämä voi vaihdella laadun mukaan itse tuotteen.

Yhteenveto:
Kerma punastuu ovat tasaisempia rakenteeltaan ja on myös helpompi soveltaa.
Jauhe punastuu yleensä silkkaa luonnossa.