Ero kutoo ja laajennuksetKutoo vs Extensions

Ensinnäkin, kutoo ja laajennukset viittaavat hiukset kutoo ja hiusten pidennykset käyttää naisilla parantaa niiden kruunaa, eli niiden hiukset.

Kutoa
Yleisesti sanoen, kudos on termi, joka tarkoittaa keinotekoisia tai hiuksista käytetään muuttaa ulkonäköä joku 'hiukset lisäämällä hiukset niiden luonnolliset hiukset. Nämä keinotekoiset tai ihmisen hiuksia voidaan lisätä tai käyttää kattamaan koko hiukset hiuslisäke.

Edut hiukset kutoa ovat, että ne auttavat tekemään hiukset pidempään, lisätä paksuus hiukset yhdessä tilavuus, ja ovat siunaus naisten harvennus hiukset. Näitä käytetään lisätä muotiväreissä hiukset liian ilman hiusten värejä, joilla on useita kemikaaleja.

Tarkemmin sanottuna kudos viittaa tyyliin kun joku 's koko hiukset punottu. Kun punokset tehdään, neula ommellaan jatkeita hiukset letit. Jatkeet ommellaan toisesta korvasta toiseen. Tämä tyyli tai kutoa on kallis tyyli, joka voi maksaa jopa $ 500 tai jopa enemmän. kudos kestää 6-10 viikkoa. Erityiset shampoot ja hoitoaineet käytetään pitää ne. etuna kudos on hiusten pituus voidaan kasvattaa, eikä kemikaaleja tai liimoja käytetään. haittana kudos on, jos punokset ovat liian kireällä, ne voivat aiheuttaa päänsärkyä, arkuus päänahan, tai pysyvä hiustenlähtö johtuu jatkuva stressiä juuret hiukset.Laajennukset
Hiustenpidennys viittaavat keinotekoisia tai hiuksista on kiinnitetty hiuksiisi henkilön avulla liiman tai clip-tai muita menetelmiä pidentää hiuksia. Hiusten pidennykset sovelletaan lohkon Toimintalohkoon luonnon hiukset. Se on hyvin aikaa vievää menetelmää noin 100-300 laajennukset lisätään yksi henkilö tekemään hiukset näyttää luonnolliselta. Tämä sovellus hiukset pidetään kallein vuoksi työvoimaa ja aikaa kuluu. On olemassa monia menetelmiä lisätä tunnisteita, kuten käyttämällä liimoja tai kuparia linkkejä.

Edut laajennukset ovat, että ne auttavat naisten harvennus hiukset ja ihmisiä, joilla on lyhyet hiukset. Lisäksi se on jotain, joka voidaan tehdä myös kotona. Jotkin haitat ovat, jos ne on liimattu, se sattuu ottaa niitä pois. Ne voivat myös vahingoittaa hiuksia.
Yhteenveto:

1. Tärkein ero on, että kaikki sidoksia ovat eräänlainen hiusten pidennykset, mutta kaikki laajennukset eivät ole sidoksia.