Ero Whiteheads ja MustapäidenWhiteheads vs Mustapäiden

Yksi pahimmista painajaiset teini joilla on meneillään vaihe murrosiän ovat pimples tai Jere. Nämä kuoren aiheuttaa heidän itseluottamuksensa on alhainen. Tämä tekee niistä turhaan. He pakottavat ne katsoa peiliin jatkuvasti. He myös tekevät niistä itsetietoinen 100 prosenttia ajasta.

Kuten me kaikki tiedämme, näppylöitä ovat osa kasvavaa prosessin. Joillekin se 's luonnollisesti parantavaa, mutta joillekin se' s kamalaa tulossa akne jopa järkeä aikuisen akne. Pimples voidaan luokitella whiteheads tai Mustapäiden. Pyrkikäämme syrjiä molemmat sanat.

Mustapäiden kutsutaan myös avoimen comedones. Comedones ovat follicles tai rakenteisiin, joissa on aukko. Mustapäiden ovat munarakkuloita, jotka ovat poikkeuksellisen leveämpi kuin normaali. Kun nämä laaja munarakkuloita täytettiin öljy- iholta ja lika ympäristöstä, kemiallinen reaktio tapahtuu. Tämä johtaa siihen, että hapettumista melaniinia. Kun melaniinin on oxydized, se muuttuu tummemman värin. Niinpä aina huomaa, että Mustapäiden ovat tummat.

Whiteheads, toisaalta, kutsutaan myös suljettu comedones. Nämä on myös munarakkuloita. Kuitenkin rakkulat ovat erittäin minuutti ja pieniä luonnossa. Kun lika ja öljy yrittää tunkeutua näihin follicles, se voi joskus jäädä pinnalle eikä tunkeudu täysin. Näin ollen, näitä ei ole hapettunut. Juuren ulkopinnan väri on vaaleampi koska mitään hapettumista tapahtui.Ihonhoitotuotteet on oltava johdonmukaisia ​​päivittäin kun whiteheads ja Mustapäiden ovat nähtävissä näppylä-altis henkilö. Täytyy mietoa kasvojen puhdistusaineet pestä pois lika ja öljy ihon surface.Treatment Mustapäiden ja whiteheads voi olla kautta kasvojen pesu, jossa on bentsoyyliperoksidi komponentti akne. Se voi myös olla käyttämällä Tretinoin, Isotretinoin tai läpi tuskallista louhinta mikä tapahtuu ammattitaitoisen henkilön tai ihotautilääkäri.

Kasvot saisi myös kosketti usein kuin käsi kuljettaa paljon likaa ja mikro-organismeja. Voidaan käyttää myös kasvojen pyyhkeet, kun on olemassa näyttöä oiliness ihon pinnalla. Vain don 't ota näppylöitä vakavasti, koska ne myös katoavat ajoissa.

Yhteenveto:

1. Mustapäiden kutsutaan auki comedones kun whiteheads kutsutaan suljetun comedones.
2. munarakkuloita Mustapäiden ovat laajempia ja suurempia samalla follikkelia whiteheads ovat minuutti ja mikroskooppinen.