Ero hoitoaine ja Hair WaxHair Gel vs. Hair Wax

Ero hiusgeeli ja hiusvaha on usein sekava. Monet ihmiset kokevat ne ovat paljon sama asia, mutta todellisuudessa ne ovat hyvin erilaisia ​​tuotteita. Koska jotkut ihmiset eivät ymmärrä on ero näiden kahden välillä he päätyvät usein niiden hiukset sekaannuksen tilassa.

Ensimmäinen asia tietää eroa hiusgeeli ja hiukset vaha on, että hiukset geeli tulee monissa eri muodoissa ja se voi ostaa monissa eri hintoja. On monia hiukset geelit markkinoilla jota voi ostaa osaston tai ruokakaupat ja ne voivat todennäköisemmin kuin ei, ostettava pienen määrän rahaa. Kalliimpi hiukset geelit voi ostaa salongit ja hintahaitaria olisi tietenkin kalliimpi. Tässä suhteessa hiusgeeli ja hiusvaha ovat samankaltaisia ​​kuin hiusvaha olisi myös erilaisia ​​hintoja.

Toiseksi hiukset geeli tulee eri muodoissa, kuten se voi olla suora sovellus tai muodossa spray. Hiusvaha on pohjimmiltaan vain mitä sanoo, että se on '' vaha. Hiusvaha voi ostaa vain kiinteässä muodossa. Lisäksi, toisin kuin hiusvaha, hiukset geeli tulee eri määriä. Nämä määrät osoitetaan erityisiä numeroita, jolloin suurempi määrä antaa paremman tuloksen.

Toinen näkökohta on, että hiukset geeliä voidaan käyttää sekä pidemmät hiukset tyylit tai lyhyempiä tyylejä. Sitä voidaan käyttää 'scrunching' ja se toimii myös hyvä suorat hiukset, jotta se näyttää paljon tyylikkäämpi. Hiusvaha, toisaalta, käytetään lähinnä lyhyemmät hiukset tyylejä. Hair geeli tulisi välttää, jos hiukset on yleensä kuiva, koska se sisältää alkoholia. Sitä vastoin hiusvaha ei kuivaa hiukset pois ja toimisi hyvin hiukset on kuiva koostumus.

Yksi etu hiusvaha on, että se on edelleen jättää hiukset taipuisa työskennellä koko päivän ja sitä voidaan käyttää kuiviin hiuksiin tyyppejä. Hiukset geeliä soveltaa vain märkiin hiuksiin mutta kun hiukset on kuiva se yleensä jättää hiukset muodossa sen tyylistä. Hiusvaha toimii hyvin tyylejä, jotka on tarkoitus piikkeinä.Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hiusgeeli pesee yhdellä shampoo sillä taipumus vesipohjaisia ​​.. Hiukset vaha on myös hieman raskaampi ja voi vaatia useita pesujen poistamiseksi.

1. Hair geeli on useita muotoja toisin hiusvaha että ainoastaan ​​tulee kuin kiinteää vahaa.

2. Hiukset vahaa voidaan käyttää kuivan hiustyypeille toisin hiukset geelit.