Ero partavaahdot GelPartavaahdoke vs Gel

Oikea valinta partavaahtoa tekee eroa hyvän parranajon ja parhaimmillaan parranajon. Jos asianmukaista parranajo tuotteita ei käytetä, parranajo voi johtaa muodostumista punainen iho, aiheuttaa partakone palovammoja tai ärsytystä. Partavaahdokkeet tulevat eri muodoissa, kuten saippua, geeli ja vaahto. Se on vain henkilökohtainen valinta, käytetäänkö partavaahto tai parranajon geeliä.

Partavaahdoke on nestemäinen valmiste, joka sisältää pieniä kuplia. Se auttaa pehmentää parran ennen höylää käytetään. Toisaalta, Parranajogeeli on hyytelö valmiste.

Toisin kuin parranajo geeli, höyläämään vaahto on vaahtoava. Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä partavaahdot Parranajogeeli on, että jälkimmäinen on kalliimpaa. Lisäksi vain pieni määrä Parranajogeeli tarvitaan taas hyvä ajella partavaahto tulee vain, jos on hyvä tahna sitä.Toinen asia, joka voidaan nähdä, että parranajogeeli on tehokkaampaa kuin partavaahto. Verrattaessa kahta parranajon voiteet, höyläämään geeli on vähän helpompi käyttää. Toisin kuin partavaahto, parranajon geeliä vaahtoaa, vaikka se on vain hieman hierotaan ihon pintaan.

Parranajogeeli toiminnot paremmin paksut hiukset. Jotkut parranajo geelit ovat vaalea ja henkilö käyttää sitä voi selvästi nähdä alueen jota ajeltu.
Puhuttaessa sisällöstä, sekä parranajo geeli ja partavaahto on lähes sama sisältö. Pääkohdat sekä partavaahdot parranajo geeli on alkoholi. Muut aineet ovat glyseroli, aromaattiset yhdisteet, ihon tutit ja kosteuttavia tuotteita.

Yhteenveto
Partavaahdoke on nestemäinen valmiste, joka sisältää pieniä kuplia. Toisaalta, Parranajogeeli on hyytelö valmiste.
Parranajogeeli on kalliimpaa kuin partavaahto.
Toisin kuin parranajo geeli, höyläämään vaahto on vaahtoava.
Parranajogeeli on tehokkaampi kuin partavaahto.
Toisin kuin partavaahto, parranajon geeliä vaahtoaa, vaikka se on vain hieman hierotaan ihon pintaan.
Verrattaessa kahta parranajon voiteet, höyläämään geeli on vähän helpompi käyttää.
Vain pieni määrä parranajogeeli tarvitaan taas hyvä ajella partavaahto tulee vain, jos on hyvä tahna sitä.