Ero puhdistusaine ja kuorintaPuhdistusaineet vs Scrub

Beautification nykyään on trendi kaikenikäisiä ihmisiä erityisesti naisten keskuudessa. Ulkonäkö on väliä kaikille peräti asenne tekee. Puhuttaessa kauneutta, viittaamme lähinnä ihomme. Kaunis iho heijastaa terve ja kaunis ihminen. Kauneutta itse on turmeltunut helposti kasvomme. Tämän huolen, asianmukainen hoito kasvomme on tärkeää tehdä meistä näyttää nuoremmalta, terveempiä, ja houkutteleva.

Puhdistusaineet ja pensaikot käytetään puhdistukseen ja clearing ihon. Puhdistusaineet on teollisuustuotteessa käytetään puhdistaa tai puhdistaa jotain. Suosittu laji puhdistaa on yksi, joka on käyttää kasvoille, kasvojen puhdistusaineet. Kasvojen puhdistusaine puhdistaa ihoa poistamalla lian ja öljyt, jotka liimataan kasvot kun mennään talomme ulkopuolella. Tämä on likaa, että saamme meidän ympäristössä; pöly, höyryt ja vastaavat. Puhdistusaineet ja pensaikot unclog huokoset, jotka aiheuttavat aknea. Tätä voidaan käyttää päivittäin, kylvyn jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa, tai riippuen yksi 's mieltymykset.

Kasvojen puhdistusaine on edullinen verrattuna muihin puhdistus kuin saippua johtua monista syistä.

Kasvojen puhdistus on sama pH, joka on sopiva facepH 5. 5, kun taas saippuapalat sisältää korkea pH. Tämä tarkoittaa baarissa saippua voi muuttaa ihon 's pH mikä antaa tietä bakteerien kasvua.

Bar saippuat, tai muu puhdistus kuin kasvojen puhdistusaineet, sisältävät sakeuttamisaineita, jotka voivat tukkia ihon 's huokosiin. Tämä tukkeutumista voi aiheuttaa aknea.

Käyttämällä bar saippuat voi poistaa kasvot 'luonnolliset öljyt, jotka toimivat esteet ja luonnon kosteuttavia. Korvaamiseksi, talirauhasten kasvoihin tuottaa enemmän öljyä, tai seborrhea, mikä aiheuttaa tukossa huokosiin johtaa akne.

Kasvojen kuorinta, toisaalta, sisältää pieniä rakeita joka poistaa kuolleet ihosolut. Ne ovat karkea kasvot, kuten nimi 'hangata' merkitsee siis, ei hellävarainen iholle. Iho kasvoissa on herkkä. Siksi se tarvitsee erityistä hoitoa. On tärkeää käyttää kuorintaa sijaan yleisiä kuorintaa koska suurin osa siitä on ankara kasvot. Tämä on ei saa tehdä päivittäin, koska se voi ärsyttää ihoa. Scrubs avoimia huokosia, jotka eivät ole hyväksi kasvot koska se voi houkutella tai kerätä likaa.

Scrubs käytetään poistamaan kuolleet ihosolut kasvoihin. Kun tämä on tehty, meidän iho näyttää nuoremmalta ja tuntuu kevyempiä. Kuolleet ihosolut voi aiheuttaa ihon ikävyys. Se saa meidät näyttämään vanhempi kuin meidän ikä. Kanssa säännöllistä käyttöä kuorintaa, iho pehmenee ja hehkuva, paljastaen uusi iho. Mutta tämä voi myös ärsyttää ihoa, koska se on palasia rakeista, jotka ovat karkeita iholla. Usein käyttää tätä myös kuivattaa ihoa. Siksi jotkut kuorintaa myydään kosteusvoiteita estää ihon kuivumista.

Yhteenvetona, tässä on eroja puhdistus ja kuorinta:

Puhdistusaineet pestä kasvot enemmän varovasti kuin pensaikot tehdä. Cleansers lika ja öljy kasvojen kun kuorinta poistaa kuolleet ihosolut samoin.

 Puhdistusaineet käytetään säännöllisesti, kun kuorinta ei tarvitse olla käytetty usein.

Yhteenveto:

1. Cleansers ja pensaikot ovat samat. Niitä käytetään puhdistus ihon.

2. Cleansers on käytettävä säännöllisesti ylläpitämiseksi hygienian ruumiin.

3. puhdistusaineet ovat hellävarainen iholle; pensastot ovat karkeita iholla.

4. Scrubs poistaa kuolleet ihosolut.

5. Scrubs tarjoavat kukkiva, nuoremman ihon ulkonäköä.