Ero Partavaahto ja geeliPartavaahto vs Gel

Valinta partavaahtoa ja parranajo geeli on yksi 'henkilökohtainen valinta. Mutta ainoa asia on, että pitäisi käyttää oikean tuotteen tai se voi olla haitallinen vaikutus ihoon. Vaikka valita välillä partavaahtoa ja parranajo geeli on melko henkilökohtainen, yksi törmännyt joitakin eroja näiden kahden välillä. Vaikka partavaahto ja parranajo geeli tulee lähes samat ainesosat, ne eroavat toisistaan ​​jollain tapaa.

Verrattaessa partavaahtoa ja Parranajogeeli, jälkimmäinen on todettu olevan tehokkaampaa. Tämä johtuu vain pieni määrä Parranajogeeli tarvitaan sijasta suuri määrä partavaahtoa. Toisin kuin partavaahtoa, parranajon geeliä vaahdot, kun se sekoitetaan varovasti käsissä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että parranajogeeleillä ovat taloudellisempia käytössä.

Parranajon kerma ei tuki partakone, parranajogeeli on taipumus tukkia sen. On myös syytä huomata, että Parranajogeeli eivät vaahdota, kun levitetään ihon pinnalle. Toisaalta, partavaahdokkeet Vaahdota sovellettuna. Koska Parranajogeeli eivät Vaahdota, voi nähdä hiukset alla, joka on ajeltu.Verrattaessa hinta, parranajo geeli on melko kallista kuin partavaahtoa. On myös huomattu, että parranajogeeli antaa paremman ajella verrattuna partavaahtoa. Höyläämään geelit antaa lähempänä ajella verrattuna partavaahtoa.

Toinen ero, joka on nähty välillä partavaahtoa ja parranajo geeli on, että geelit ovat turvallisempia iholle. Toisin kuin höyläämään voiteet, höyläämään geelit tulevat vähemmän voimakkaita kemikaaleja.
Yhteenveto
1. Parranajogeeli antaa paremman ajella verrattuna partavaahtoa. Höyläämään geelit antaa lähempänä ajella verrattuna partavaahtoa.
2. Verrattaessa partavaahtoa ja Parranajogeeli, jälkimmäinen on todettu olevan tehokkaampaa.
3. Toisin kuin partavaahtoa, parranajon geeliä vaahdot, kun se sekoitetaan varovasti käsissä.
4. Parranajogeeli ei Vaahdota kun levitetään ihon pinnalle. Toisaalta, partavaahdokkeet Vaahdota sovellettuna.
5. Verrattaessa hinta, parranajo geeli on melko kallista kuin partavaahtoa.
6. Toisin kuin höyläämään voiteet, höyläämään geelit tulevat vähemmän voimakkaita kemikaaleja.