Ero Muppets ja SeesamtieMuppets vs Sesame Street

Muppets ja Seesamtie ovat hyvin toisiinsa, mutta suurin ero niiden välillä on se, että Muppets joitakin erityisesti merkkejä ja Sesame Street on televisio-ohjelma, joka sisälsi Muppets.

Muppets
Muppets esiteltiin Yhdysvalloille Amerikan in1954-55 Jim Henson käynnistää ohjelman. Muppet merkkiä kovin paljon ja olivat eräänlainen nukke. Keikka oli nimeltään The Muppet Show. Show esillä eri Muppet merkkejä kuten Miss Piggy, Elmo, Kermit jne Jokainen episodi, osoittavat aina esillä samat merkit kuin missään muussa TV sarja tänään jossa hahmot ja näyttelevät merkit ovat samat jokaisessa episodi show. He olivat kaikki tavaramerkkitermien merkit ja ovat edelleen.

Termi 'Muppet' oli Jim Henson 's luomiseen. Hän yhdisti sanat' nukke 'ja' marionetti 'antaa uuden nimen nukke merkkiä The Muppet Show. Viime aikoina elokuva on vapautettu kanssa Muppet merkkiä nimeltään Muppets ja on tullut yksi alkuun grossers Yhdysvalloissa

Sesame Street
Sesame Street on televisio-ohjelma lapsille joka luotiin Amerikassa Lloyd Morrisett ja Joan Ganz Cooney. Tämä show esillä sekoitus huumoria, kulttuurisia viittauksia, animaation, ja Muppet merkkiä. Se oli perhekeskeinen näyttää joskus aikuisten huumoria. Tämä esitys laadittiin ensimmäisen kerran vuonna 1966 ja myöhemmin iltansa 10. marraskuuta, 1969 PBS, Public Broadcasting Service.Sesame Street, kun se alkoi, oli ohjelma omanlaisensa ensimmäistä kertaa jotka yhdessä kaupallisen tv-tuotanto, jossa koulutus elementtejä ja tekniikoita. Se on onnistunut vangita huomion katsojien vuosikymmenien kuluessa, koska se muuttuu jatkuvasti sen muoto mukaan kulttuurin vaatimuksiin katsojien ja niiden katselutottumuksia. Se oli myös ensimmäinen näyttely Amerikassa joita käytetään oppmiseen ja tutkimus selvittää muutoksia tarvitaan ohjelman sisällöstä ja käytettiin tutkittaessa koulutus vaikutus ohjelman pikkulapsille. Tämä esitys oli vastuussa synnytystä CTW malli, joka sisältää tuotannon, suunnittelun ja arvioinnin tv-sarjoja sekä yhteistyötä tutkijoiden, kirjailijoita ja tuottajat show.

Sesame Street rahoitti aluksi, yksityisten säätiöiden ja hallitus, mutta myöhemmin tuli omavarainen. Vuoteen 40 vuotta osoittavat vuonna 2009, se oli alkanut lähetetä 140 eri maassa ja oli viides korkein mitoitettu televisio näyttää lapsille. Se on voittanut 118 Emmy-palkintoja ja 8 Grammy-palkintoa.

Yhteenveto:

1. Suurin ero Muppets ja Sesame Street on Muppets ovat hahmoja, jotka ovat esillä näyttelyssä Sesame Street.