Ero Avenue ja StreetAvenue vs Street

'Avenue' ja 'katu' ovat pohjimmiltaan teillä. Ne ovat molemmat suuri auttaa ihmisiä päästä määränpäähänsä. Nämä tiet myös auttaa ihmisiä paikantamaan paikkoja nimetty nimet tai osoitteet.

Lähiöissä, tien keskellä kaksi riviä taloa kutsutaan katu. Katu löytyy rakennetussa ympäristössä. Kuvittele paikka vuorattu taloja tai Uptown huoneistoja, tulee olemaan ensimmäinen rivi taloja tai asuntoja, ja silloin on toinen rivi kotitalouksista. Tie keskellä, jossa ihmiset ja pienet ajoneuvot kuten polkupyöriä tai hevosvaunut tai vain jalankulkijat käyttää ohitse, kutsutaan katu. Vaikka kadut löytyy myös suurimmissa kaupungeissa, kadut ovat yleensä pääteiden pienemmissä kaupungeissa. Tavallinen ruuhkia löytyy kadut ovat ihmiset kävely tai juoksu noin. Kadut ovat kätevä jalankulkijoille jotka tulevat olemaan myöhässä, koska kadut johtavat yleensä oikoteitä haluttuun määränpäähän. Sen ansiosta ihmiset välttää ärsyttäviä ja aikaa vievää vaivaa että päätieltä kaupunkien tarjoaa. Yleisempää kuin ei mitään kadut ovat toisiinsa tai kytkeä joka toinen katu tai tiet, jotka todella johtavat joku toiselle puolelle, jossa hän / hän tuli. Kadut ovat paikkoja, joissa voi vain kävellä ja vapaasti vaeltaa niin pitkälle kuin hänen mielikuvituksensa johtaa (riippumatta siitä, onko se 's turvallisia tai eivät). Katu on pieni pala maata sijoitettu keskelle rakennusten lähiöissä. Se voi olla joko päällystettyjä tavalla likaa, tai se voi olla sementoitu ja asianmukaisesti kovettunut olla helpompaa.

'Avenue', toisaalta, on enemmän risteykseen teiden jossa liikenne on peräisin. Tämä tarkoittaa katu on paljon suurempi tie verrattuna kadulle. Tämä on yksi suurimmista eroista kadun ja Avenue. Avenue käytetään yleisenä tien ihmisille menossa työnsä ja muita tärkeitä tapaamisia omalla autolla tai maksullisesta ohjaamojen saada ne missä he 'uudelleen pitäisi olla. Avenue on kolme tai neljä kertaa leveämpi kuin katua, ja ei ole paljon asuntoja pitkin väyliä. Avenuen ovat yleensä linjassa korkeita puita tai valtava yrityksen rakennuksia. Kyllä, ihmiset voivat silti kävellä ympäriinsä keinoja, kuten kaduilla, mutta keinoja on yleensä asuttuja suurempia, nopeampia ja kalliimpia ajoneuvoja. avenue on mukavampi osittain tai paikalla pörinä kaupunki ja on ylitys kaksi kaistaa. on suuremmassa mittakaavassa paikka. Toisin katu, joka löytyy lähiöissä tai kaupunki, katu löytyy kaupungeissa tai keskustan. Se on vilkkaampi tie, joka on erittäin hyödyntää vilkkain ihmiset menee heidän toimeentulonsa.

Nämä ovat joitakin eroja kadun ja Avenue. Periaatteessa, merkittävin ero näiden kahden välillä on koko. Nyt tämä tieto voi olla mahdollista erottaa katu Avenue.

YHTEENVETO:1. Kadut ovat pienempiä kuin keinoja.

2. Kadut ovat pienissä paikoissa, kuten kaupungeissa ja lähiöissä kun keinoja ovat kaupungeissa tai keskustan.

3. Ihmiset, jotka kulkevat kaduilla ovat yleensä alueen asukkaiden kun ihmiset, jotka kulkevat sen keinoja ovat yritysten ihmisiä tai muita ihmisiä, joilla on tehtäviä tai töitä.

4. avenue on kolme-neljä kertaa laajempi kuin katua.