Ero Soundtrack ja Cast RecordingSoundtrack vs Cast Recording

Ääniraitoja ja valettu tallenteita voidaan pitää liittyvät käsitteet, mutta on eroja niiden välillä. Cast äänitys, kuten nimikin kertoo, on tallentamisesta on valettu tavallisesti sisältää kappaleita musiikkiesitys. Cast tallennukset peräisin elävistä esityksistä yleensä muodossa musiikkiteatterin.

Tarkoituksena cast recording on tallentaa kaikki kappaleet tietyn toiminnan ja toimii matkamuisto innokkaille faneille ja seuraajia live-esityksen. Nauhoitukset tehdään äänitysstudio selkeyttää ja äänenlaatua. Koska ääni on tuotettu säädellyssä ympäristössä, ääni on vailla luonnollista taustamelua kuten yleisö 's reaktio suorituskykyä. Myös äänitys on hienompi äänenlaadun ja' puhtaampi 'hoito. Huolimatta tehdään joka studio, laulu sanoitukset ja orkestraatiot ovat hyvin samanlaisia ​​kuin live-esitys.

Cast tallennukset myös merkitty riippuen siitä, kuka suorittaa. Termi 'original cast recording' koskee alkuperäisen valettu musikaalin, joka teki tallennuksen aikana tallennus voisivat harjoittaa lisäksi tiettyyn paikkaan tai kenttä näytelmää. Jos nauhoitus tehtiin Broadwaylla, albumi merkittävä 'Broadway heittää tallennuksen.' Sama pätee muihin vaiheessa esityksiä ja paikat eri puolilla maailmaa.

Toisaalta, soundtrackit äänitetyt ääniraitoja, joita käytetään eri tuotannoissa paitsi musiikkiteatterin. Ääniraita on yhdistelmä kahdesta sanasta 'ääni' ja 'track', joka koskee äänitallenteen tehty tuotantoon tai post-production vaiheessa suorituskykyä. Ääniraita on yleensä musiikki kirjaa suorituskykyä. Musiikkikappale on yleensä orkesterimusiikki tehnyt kuin tausta tai tunnelma musiikkia tiettyyn kohtaan.

Ääniraitoja käytetään monissa muodoissa ja on neljä tyyppiä:Musical filmiääniraidat jossa on keskittyminen kappaleita.
Non-musikaali elokuva; ääniraitoja koostuu elokuvamusiikkia joita käytetään usein tunnelman tai taustamusiikkia.
Myös ei-musikaali elokuvia, kokonaan tai osittain kappaleita taustalla.
Eri medioissa kuten videopelit, tv-sarjoja, ja japanilainen animaatio ääniraita koostuu taustamusiikkia, lauluja, ja luonne teemoja sekä äänitehosteita, joita käytetään tuotannossa.

Kuten cast recording, ääniraitoja kirjataan studiossa. Kuitenkin ääniraitoja käsittävät tavallisesti eri aineita. Sen sijaan, valettu, ääni voidaan tuottaa orkesterin, levytysartistit, Foley ääniä, tai tietokoneella ääni, joka on erityisesti valmistettu tietyntyyppisen tuotantoa. Myös ääniraita isn 't on johdettu mistä tahansa live vaan palvelee parantaa paikalle tai suorituskykyyn itse.

Yhteenveto:

1. cast recording on tallenne tekemän alkuperäisen valettu musiikkiesitys, kun ääniraita on sekoitus komponentteja riippuen minkälaista suorituskykyä tai käyttää sitä on tarkoitettu. Se voi olla elokuvan, videopeli, animaatio, tai tv-sarjoja.
2. cast recording on yksinomaan käytetään muistoksi musiikkileikkiin 's live kun ääniraita voidaan käyttää, lukuun ottamatta musiikin kuuntelua, jossa on paljon median muotoja.
3. Cast tallenteet ovat koostuu kappaleista, jotka sisältävät luonnollisesti tietty pala kun ääniraitoja syntyvät usein parantamaan pala se on tarkoitettu. Ääniraitoja sisältävät myös enemmän kuin kappaleita. Ne yleensä on orkesteripartituurit jotka toimivat tunnelma musiikkia, äänitehosteita, luonne kappaleita, ja miksattu kappaleita (animaatio).