Ero Alto ja Tenor SaksofonejaAlto vs Tenor Saksofoneja

On olemassa neljä suurta lajikkeita saxophonesCsoprano, altto, tenori ja basso. Näistä altto ja tenori saksofonit ovat suosikkeja muusikoiden ja kuuntelijoiden keskuudessa. Professional muusikot tapaan John Coltrane, tenori, ja Charlie Parker, altto, ovat helpottaneet tuoda nämä kaksi välinettä osaksi kuunteluhuoneissa miljoonia musiikinystävät kaikkialla maailmassa. Vaikka molemmat saxophones voidaan käyttää samalla ensemble ja on suhteellisen samanlainen musiikin rooli, ne ovat melko ainutlaatuinen rakenteeltaan ja alue.
Saksofoni keksi Belgialainen muusikko Adolphe Saxophone. Vuosien Alto ja tenorisaksofonia 's tiiviissä amerikkalaisen rock and roll ja jazz-musiikkia. Alto ja Tenor saksofonit pidetään yleensä puupuhaltimet, ei messinkiä, joka on ehdottomasti vastoin yleistä käsitystä.? Ne molemmat osaksi välineitä. Tämä viittaa siihen, että kumpikaan kuulostavat samanlaisilta Concert Pitch Instruments kuin piano.
Ne käytännössä koostuvat samoja painikkeita, fingerings, määrä seteleitä he voivat pelata, sekä rakenteen suukappale ja Reed, joka on Mölymaakari molemmilla. Ne ovat hyvin suosittuja ja ovat yleisimmin käytetty on Saxophones on Saksofoni Family.
Vaikka Alto ja Tenor Saxophones käyttää olennaisilta osiltaan samanlainen sarjaa fingerings ja ansatsi, niillä on merkittävä ero, kun se tulee huomata rekisteröidä. Alto Saxophone pidetään E-flat väline, joka tarkoittaa, että kirjallinen C Alto kuulostaa E-tasainen. Toisaalta, Tenor Saxophone on rakennettu puolet oktaavia alhaisempi, avain B-tasainen, mikä tarkoittaa, että kirjallinen C tenori tuntuu B-tasainen.
Musiikillinen koostumuksia että tenori ja altto saksofoni voi olla esiintyä vain samaa paperilla. Kuitenkin kokoero tekee samanlaisen muistion Alttosaksofoni kuulostaa korkeammalta kuin pelataan Tenor Saxophone. Alttosaksofoni kattaa suurempi valikoima muistiinpanoja kuin tenori. Tenori pääsee alhainen toteaa kuitenkin, että altto voi.
Tenori on hieman suurempi ja siten painavampia. Se on niska pala, joka on muotoiltu eri tavalla kuin sellaisen alttosaksofoni C, joka on tärkeä, koska se toimii ensisijaisena erotetaan muunlaiset. Kaulan tenorisaksofonia nousee, tekee hieman kumartua, sitten ulos kohtisuoraan runkoon. Alto on pienempi, kevyempi ja helpommin hallita kuin tenori. Kaulan olevan alttosaksofoni tulee hieman ylöspäin niin ylös kulmassa.
Niiden koot vaihtelevat tärkeää tarkoitusta. Koko vaikuttaa alue, joka voidaan toistaa Alttosaksofoni. Alto on taajuudeltaan korkeampia ja pelaa korkeampi muistiinpanoja kuin Tenor Saxophone. Pienemmät yleensä ovat pelata suurempi ja suurempi Instruments pelata alempi kuulostava muistiinpanoja. Tenorisaksofoni on mellower, rikkaampi, syvempi ääni. Expert saksofoni pelaajat voivat saada laaja valikoima ääniä ulos molempien välineiden.
Lähes kunkin saksofoni käytetään jazz musiikkia, mutta tenori osoittautuu se, jota käytetään eniten. Pienempi runko alttosaksofoni mahdollistaa myös sen olevan etusija nuoremmille opiskelijoille saksofonia. Se on sopiva väline aloittaa, koska se vaatisi pienempiä, joskus tiukempi, ansatsi joka on helpompi nuoremmille muusikoille tarttua ennen siirtymistään pelaa muita suurempi tyyppisiä saksofonit. Pienempi koko kehon koko, minimaalinen fyysiset vaatimukset, tekee Alttosaksofoni erinomainen ensimmäinen saksofoni nuori muusikko.
Yhteenveto:Alto ja tenori ovat yleisimmin käytettyjä välineitä sisällä Saksofoni perheessä. Molempia käytetään jazz-musiikkia.

Alto pidetään E-flat väline, kun taas tenori, B-tasainen. Entinen soittaa korkeampi alue muistiinpanoja kuin jälkimmäinen.