Ero Musical ja OperaMusical vs Opera

Yksi voi puhua alkuperästä, historiasta, kehityksestä ja kehitys musikaaleja ja oopperoita tuntikausia, mutta tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka erottavat musikaaleja oopperoista. Nykyaikana ihmiset sekoittavat toistensa kanssa ja harkita kaikkia viihde show musiikin musikaaleja, ja jotkut populaarimusiikin artistien alkaa ajatella ne tuottavat oopperan kun ne tosiasiallisesti tuottavat musikaaleja.

Musiikkiteatteri, jota nyt kutsutaan yksinkertaisesti 'musikaaleja,' on tyyli teatteri, jossa kappaleita, tanssi, ja puhutun vuoropuhelu yhdistetään kertoa tarinan. Nykyaikana musikaali voisi olla lavashow tai elokuva tai televisio-ohjelma, ja se käyttää nykyaikaisia ​​ja populaarimusiikin tyylejä ja vuoropuhelua kertoa koko tarina. Ooppera on eräänlainen teatteri, jossa muusikot ja laulajat yhdistävät partituurit ja 'libretto' kutsutaan myös 'text' modernin kielellä, esittämään tarina.
Musikaaleja suoritetaan teattereissa. Ne voisivat olla lavashow tai elokuva tai televisio-ohjelma. Oopperoita suoritetaan oopperatalot; ne ovat aina livenä orkesterin kanssa.

Pääpaino musikaaleja on vuoropuhelua; vaikka joskus jotkut musikaaleja tehdään joka lauletaan läpi kokonaan. Vuonna musikaaleja, joka esittävien pidetään näyttelijä ensin ja sitten laulaja ja tanssija. Oopperoissa, pääpaino on laulu. Esiintyjä on pohjimmiltaan klassinen laulaja. He ehkä toimia joskus ja harvoin tarvetta tanssia. Kuten musikaaleja, poikkeukset ovat läsnä ooppera myös, ja jotkut oopperat eivät ole vuoropuhelua liikaa.

Vuonna musikaaleja, suorituskyky on aina ymmärtämällä kielellä yleisön. Englannissa tai Amerikassa, musikaalit ovat aina Englanti kielellä vaikka tarina on kirjoitettu jollakin muulla kielellä. Laulun tanssia, ja vuoropuhelu perustuvat populaarimusiikin, suosittu tanssi tyylejä, ja nykyaikainen vuoropuhelua. Katsotaan, että musikaaleja on kolme keskeistä piirrettä: brainCwhich edellyttää älykkyyttä ja tyyli kirjallisesti; heartCwhich edellyttää todellista tunteiden tarinan, ja courageCwhich tarkoittaa kapasiteettia kirjailija tai ohjaajan tehdä jotain uutta, luovaa ja lihavoitu.Vuonna ooppera, laulajat koulutetaan, klassinen laulajia ja 'laulaa' tarina sillä kielellä, jolla alkuperäinen tarina on kirjoitettu. On monia tunnettuja ooppera tyylejä eri kielillä, kuten; Italian oopperan, GermanClanguage ooppera, venäläinen ooppera, ranskalainen ooppera, ja EnglishClanguage ooppera. Jokaisella ooppera on oma erillinen tyyli.

Yhteenveto:

1. Musikaalit kertoa tarinan, joiden toteuttaminen yhdistettynä vuoropuhelu, musiikkia ja tanssia; kun taas ooppera on esitys, jossa musiikki on pääpaino suorituskykyä. Se on joskus mukana libretto ja harvemmin tanssia.
2. musiikillisen esiintyjä on oltava näyttelijä ensin ja sitten laulaja ja tanssija; kun taas ooppera esiintyjän on oltava koulutettu, klassinen laulaja ensin ja sitten mitään muuta toista.