Ero Egyptian Art ja Kreikkalainen taideEgyptian Art ja Kreikkalainen taide

Egyptin ja Kreikan sivilisaatioiden on pitkä ja kunniakas historia ja ne ovat osaltaan eri aloilla, kuten taidetta ja arkkitehtuuria. Vaikka on olemassa useita yhtäläisyyksiä Kreikan ja Egyptin taidetta, niillä on monia konkreettisia eroja.

Kun puhutaan Kreikan ja Egyptin taidetta, se on veistos ja arkkitehtuuri, joka tulee kaikille 'mieleen.

Egyptian art oli kohdennettu enemmän uskonto. Päinvastoin, Kreikan taide on enemmän suuntautunut filosofian. Toisin Egyptian art, Kreikan taide tutki maailma sellaisena kuin se oli ja tutkitaan eri käsitteitä elämän.

Katsokaamme erot Kreikan ja Egyptin veistoksia ja arkkitehtuuri, joka antaa selkeän kuvan erot kahden taidemuotoja.

Egyptin patsaat seurasi erittäin tiukat lait. Luvut olivat erittäin suuri suuri pää ja pullea kasvot ilman ilme. Ei ollut jälkeäkään tunteita kasvot. Painopiste Egyptin taide oli enemmän symmetria.Kreikan patsaat oli joitakin todellisuuden niihin. He olivat aivan luonnollista toisin Egyptin patsaita. Kreikan patsaat tutkitaan ihmisen anatomiaa kuin eri elimiin, ilmaisuja, ja lihakset. Tunteet ja ilmaisuja oli kirjoitettu edessä Kreikan patsaita. Kreikan patsaat eivät perustu mihinkään symmetria.

Vaikka alastomuus käytettiin vain patsaat lasten ja henkilöstön Egyptin taide, mies alastomuutta ja naisen alastomuus oli muodissa Kreikan taide. Nuoret miehet on kuvattu alastomia ilman vaatteita. Kreikan veistokset näkyä toiminnan tai liikkeen taas Egyptin patsaat ovat vain kiinteistä kustannuksista.

Egyptin arkkitehtuuri, enemmän koristekivet käytettiin. Vähemmän kestävä marmorista ja kalkkikivestä käytetään kreikkalainen arkkitehtuuri. Puhuttaessa keramiikka, Kreikan keramiikka oli maalauksia niille, jotka erottavat tämän kaikki muut.

Yhteenveto:

1. Egyptian art oli kohdennettu enemmän uskonto. Päinvastoin, Kreikan taide oli paljon enemmän suuntautunut filosofian.
2. Toisin kuin Egyptin taidetta, Kreikan taide tutki maailma sellaisena kuin se oli ja tutkitaan eri käsitteitä elämän.
3. painopiste Egyptin patsaita oli symmetria. Kreikan patsaat eivät perustu mihinkään symmetria.