Ero Piano ja HarpsichordPiano vs Harpsichord

Piano ja cembalo ovat kielisoittimet, ja käytetään laajalti orkesterimusiikki ja ooppera. Yksi voi törmännyt monia eroja piano ja cembalo.

Tärkein ero, joka voidaan nähdä välillä piano ja cembalo on käytössä niiden jouset. Vaikka vasarat käytetään lakko jouset piano, jouset poimitaan on cembalo.

Kun vertaillaan niiden alkuperä, cembalo oli ensimmäinen väline, jota käytettiin musiikin piireissä. Cembalo tuli suosittu 14-luvulla, mutta käyttöönotto pianon 18-luvulla, cembalo hitaasti katosi näyttämöltä. Se oli 1900-luvulla, että cembalo uudelleen henkiin vuonna musiikin piireissä.

Äänet valmistettu piano poikkeavat äänet tuotettu cembalo. Vaikka cembalo on viisi oktaavia, piano on seitsemän oktaavia. Toisin kuin piano, cembalo 's dynaaminen on pehmeämpi, mikä tarkoittaa, että sävelet hyvin vähän. Lisäksi nousuja, decrescendos ja crescendot eivät ole mahdollisia cembalo.

Kun vertaillaan niiden avaimet, cembalo 's avaimet ovat ohuempi. Vaikka voit heittää sormea ​​piano koskettimet, sitä ei voida tehdä cembalo. Kun cembalo, nuotin on soitettava erikseen. Sitä vastoin avaimia piano voi vain olla löi.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä piano ja cembalo on, että jälkimmäinen on enemmän vastarintaa. Voidaan myös nähdä, että ääni voidaan ylläpitää piano, vaikka sitä ei voi tehdä cembalo.

Vertailun vuoksi piano pelaajalla on täysi määräysvalta äänenvoimakkuuteen tuotettu, kun taas cembalo pelaaja ei ole tällaista valvontaa. Pianon, voi pelata pehmeä ja kovia ääniä.Yhteenveto:

1. Kun vasarat käytetään iskeä jouset piano, jouset poimitaan on cembalo.

2. cembalo tuli suosittu 14-luvulla, mutta piano otettiin käyttöön vasta 18-luvulla.

3. Vaikka cembalo on viisi oktaavia, piano on seitsemän oktaavia.

4. Kun vertaillaan niiden avaimet, cembalo 's avaimet ovat ohuempi.

5. ääni voidaan ylläpitää piano, vaikka sitä ei voi tehdä cembalo.