Ero MC ja RapperMC vs Rapper

Jokaisessa tapauksessa tai toiminto, se on hyvin havaittavissa, että on aina henkilö, joka on vastuussa esittää esiintyjiä ja puhujia ja, samaan aikaan, pitää järjestämä tapahtuma ja sileä. Tämä henkilö on Usein kutsutaan emcee, mutta hän on enemmän tunnettiin seremoniamestari. Käytäntö käyttäen seremoniamestari tietyn tapahtuman tai toiminto on uskonnollinen juuret.

Roomalaiskatolinen kirkko on monia rituaaleja erityisesti ne, jotka sisältävät paavia ja hänen tuomioistuimessa. Sujuvuus tapahtumia rituaalit tai toimintoihin kuuluu seremoniamestari (MC). Syrjään tästä, MC vastaa myös oikeaa protokollaa ja jossa ovat osallisena paavia ja muita kirkon arvovieraita.
Asento seremoniamestari saattanut olla olemassa siitä hetkestä, kristinusko tuli virallinen uskonto Rooman valtakunnan. Sen jälkeen Vatikaani II, useimmat seremonioita hylättiin ja mestareiden seremonioita on osoitettu tehtävänä on järjestää ja treenejä rituaaleja Mass.

Tänään, uskonnolliset ja ei-uskonnolliset tapahtumat, kuten osapuolet, seminaareja, häitä, lavastettu tapahtumia, esityksiä taiteilijoiden, ja muut asiat ovat mestareiden seremonioita huolehtia asianmukaisesta koordinoinnista ja sujuvuus tapahtumia. Ne toimivat isännät tapahtuman ja aikana valtion toimintoja, seremoniamestari toimii protokollaa upseeri.
Kynnyksellä hip-hop vuonna 1970 johti räppäri, joka on synonyymi emcee tai MC. Räppärit käyttää rhyming jakeita ja ennalta kirjoitetun ad lib käyttöön DJ tai taiteilija, että ne toimivat. Ne tekevät näin viihdyttää ja esitellä emceeing ja taiteellisen kykyjä.Rhyming puhutun tai huusi sanoen luo hyvin viihdyttävä tapa tuoda esiintyjä. Tämä voidaan tehdä joko kanssa tai ilman säestystä, mutta se on aina voittaa. Räppärit luoda omia materiaaleja, ja ne yleensä sisältävät laulua heidän esityksiä.
Rapping juuret ovat Afrikkalainen kulttuuri. Tarinoita kerrottiin kanssa säestyksellä hakkaaminen rummut ja muita välineitä. Tämä tehtiin alas aikaisin sukupolvien uudempiin. Aikanaan hip-hop ja reggae musiikki luotiin joka lopulta kehittyi räppiä.
Yhteenveto:

1. seremoniamestari on vastaavan henkilön sujuvuuden tapahtumia uskonnollinen rituaali tai yksityinen tapahtuma, kun räppäri on myös tunnetaan emcee tai seremoniamestari vastuussa käyttöön esiintyjä.
2. Tapahtumat officiated jonka seremoniamestari ovat useimmiten muodollisia toiminnot samalla räppärit virkaansa epävirallisia tapahtumia, kuten konsertteja ja juhlia.
3. Masters of seremonioita peräisin rituaaleja roomalaiskatolisen kirkon taas räppärit peräisin Afrikkalainen tapana kertoa tarinoita säestyksellä rumpuja ja muita välineitä.