Ero Aria ja CavatinaAria vs Cavatina

'Aria' ja 'Cavatina' ovat termejä käytetään monissa eri yhteyksissä, mutta täällä me keskustelemme aaria ja Cavatina liittyvät termit musiikin maailmaa, erityisesti oopperan. Aaria on, yksinkertaisia ​​sanoja, ilmeikäs melodia, ja Cavatina, yksinkertaisia ​​sanoja, on lyhyt kappale.

Aaria
'Aria' italiaksi tarkoittaa 'ilmaa.' Se ensimmäisen kerran sen ulkonäkö 14-luvulla. Aria tai aarioita ilmeikkäitä melodioita mukana orkesterin. He olivat aiemmin pidetään laulutyyli tai musiikin. Se liittyy tiettyyn menetelmään tai rakenteessa laulaa jotain sonetti tai muuta runollinen kuvio. Se suoritetaan tavallisesti laulaja mutta ei välttämättä aina laulaja. Se voisi olla vain melodia koostumus. Nykyaikana aaria pidetään sooloäänelle suorittaa itsenäinen kappale mukana orkesterin yleensä elää. Paras esimerkki ja yleisin konteksti Arias on ooppera. Vuonna ooppera eri muodot aaria käytetyt ovat: Aria Cantabile, Aria di bravura, Aria agitata jne Monet säveltäjät koostuu konsertti aarioita. Esimerkiksi Mozart koostuu 'Conservati Fedele' ja Beethoven koostuu, 'Ah! Perfido.' Arias voi tai ei voi olla osa suurempaa pala koostumus.

Arias olivat yksinkertaisia ​​melodioita, mutta myöhemmin 17-luvulla he ottivat jäsennellympiä. He aloittivat koostuessa A-B-A muoto ja oli nimenomaan kutsutaan 'da capo aarioita.' Uskotaan, että 19th century oopperoita lajiksi sekvenssin eri aarioita tai lyhyitä aarioita kutsutaan Arietta. Jotkut säveltäjät kuten Wagner muodostuu itsenäinen aaria, mikä tarkoittaa, ei ollut osiot koostumuksessa. Se oli yksi musiikkikappale koostumuksesta.Cavatina
'Cavatina' on myös italialainen sana tarkoittaa 'sävy, joka on valmistettu väline.' Se tarkoittaa, yksinkertaisia ​​sanoja, 'lyhyt kappale.' Tärkein ominaisuus Cavatina on, että se on yksinkertainen merkkiä eikä toistoa tai toisen kannan ilmaa. Ne ovat paljon yksinkertaisempia kuin aaria tai resitoivia jne Ne eivät ole itsenäisiä ja ovat yleensä osa scena oopperassa tai tai oratorio. Yksinkertaisesti sanottuna, ne ovat suurempi liikkuvuus musiikin sävellys. Esimerkiksi Mozartin 's 5th liikkuvuus merkkijonon' kvartetin No.13, 'ja' Figaron häät 'jne

Yhteenveto:

1. aria tai aarioita ilmeikkäitä melodioita mukana orkesterin suorittaa yksin laulaja yleensä. Cavatina on äänen, joka on valmistettu väline. Se tarkoittaa, yksinkertaisia ​​sanoja, lyhyt kappale.
2. Arias on toistoa tai toinen kanta ilman; cavatinas ei ole toistoa tai toinen kanta ilmaa.