Ero Juking ja GrindingJuking vs Hionta

Hionta ja juking kaksi erilaista likainen tanssia tai friikki tanssia. Freak tanssi on yleisnimitys tanssii seksuaalisesti vihjailevia liikkeitä hieromalla nivusille tanssin kumppanin yleensä käyttämällä pakaraan tai lantion. Joskus hankausta ylittää osaksi työntövoima kaltaisia ​​liikkeitä. Freak tanssi on ominaista myös tanssijoiden tanssia liian läheisesti toisiinsa.

Molemmat tanssi ovat suosittuja monissa sosiaalisissa ympäristöissä ja tanssi tapahtumia, kuten yökerhoissa ja osapuolille. Suurin tanssijat Tämäntyyppisen tanssi ovat teini-ikäiset ja nuoret aikuiset. Tämän tyyppinen tanssi on kielletty joissakin virallisia tapahtumia, kuten koulun tansseja, koska sen provosoiva luonne.

Ruumiinosia liittyy hionta ja juking ovat lonkat, lantio, pakarat, ja haara-alue molemmille osapuolille. Sijainnista riippuen, yksi tai molemmat osapuolet voivat tehdä jauhamiseen tai juking.

Hionta ja juking yleensä suorittaa pari, mies ja nainen. Kuitenkin ihmisen-to-mies tai nainen-to-naisen hionta ja juking ei ole harvinaista. On myös tavallista nähdä vieraita ja ystäviä tehdä molempia tansseja.

Hionta oli kahdenlaisia: mies hieroo takapäätä hänen kumppaninsa käyttää hänen lantion alueella, tai kumppanit kohtaavat toisensa ja jauhaa pelvises yhteen. Jälkimmäisessä muodossa, tanssijat liikkuvat niiden pelvises synkronoituna musiikin tahdissa.

Toinen muoto hionta on hionta ketju, jossa ihmiset muodostavat rivin yhdistetty niiden pelvises ja pakarat ja jauhaa yhdessä. Ne liikkuvat ja tanssin tahdissa musiikkia ja muita ihmisiä 's liikkeitä.

Toisaalta, juking on toinen likainen tai freak tanssia, jossa nainen on edessä mies. Naaras hieroo pakarat vastaan ​​mies 's sukuelinten alueella ja siirtää lonkat on provosoivasti. Koiras yleensä asettaa kätensä naisen' s vyötärö, lantio, tai hartioiden sillä naisten liikkuu. Vuonna juking, naisten tekee suurimman osan tanssia ja on hallinnassa kun taas urospuolinen vain seuraa ja reagoi hänen liikkeensä.

Sekä hionta ja juking tuottaa kitkaa ja voi aiheuttaa vasteita kuten erektiota tai seksuaalista jännitystä. Jotkut ihmiset pitävät sitä 'kuiva sex' tai 'kuiva Humping', koska seksuaalinen vaikutuksia, kun molemmat tanssijat ovat täysin puettuna. Joissakin tapauksissa, sekä hionta ja juking voi johtaa yhdyntää johtuen seksuaalisen kiihottumisen ja jännitystä siihen osallistuvien välisiä.Yhteenveto:

1. Sekä hionta ja juking ovat muotoja freak tai likainen tanssia. Molemmat tansseja on selkeä ja provosoiva liikkeet, jotka luovat kitkaa (muodossa hankausta) ja kohdentamalla alempi alue tanssijoiden 'elimissä.

2. Hionta on suorittaa face-to-face asentoon. Tässä järjestelyssä molemmat osapuolet kohtaavat toisensa ja hierovat pelvises yhteen. Toisaalta, juking liittyy naisen edessä mies samalla hieroen pakarat vastaan ​​mies 's sukuelinten alueella.

3. Samalla kun hionta ja juking, molemmat osapuolet yrittävät liikkua synkronoituna musiikkiin.

4. Tanssijat jotka suorittavat hionta ja juking ovat yleensä uros ja naaras. Kuitenkin uros-uros sekä naisten naiseksi hionta ja juking ovat hyväksyttäviä.

5. Toinen muoto hionta on hionta ketju. Tässä muodossa, monet ihmiset jauhaa yhdessä.

6. juking, naisten ei kaikki liikkeen, kun mies seuraa hänen lyijyä. Sen sijaan, hionta edellyttää molempien osapuolten kohdistaa vaivaa liikkeen tai mies tekee hankaus yli naispuolinen.