Ero Rhythm ja soolokitaraRhythm vs soolokitara

Kitaramusiikkia tarjoaa erittäin hyvän pohjan useimpien kappaleiden, minkä vuoksi useimmat jos ei kaikki muusikoita ja laulu päättäjät osaavat pelata sitä. Vaikka se 's helppo oppia käyttämään kitara, hallitsemaan eri tekniikat, joita ammattipelaajien on eri asia. Se' s myös usein hämmentävää aloittelijoille ymmärtää erot rytmi ja soolokitara.

Tärkein syy tähän sekaannus on se, että minkäänlaista kitara voi pelata niin rytmi tai lyijyä. Molemmat kitaristit bändissä tai ryhmä voi käyttää samanlaista, mutta jokainen niistä on pelata yksi osa tai toisella. Tämä johtaa ensimmäinen keskeinen ero rytmi ja kitara: ääni.

Kun musiikin kuuntelu, varsinkin ne, jotka kitaraorientoituneenpaan, ihmiset noudattavat yleensä melodia, joka erottuu eniten. Yleensä tämä on ääni luoma lyijyä kitaristeja. Jopa termi 'lyijy' merkitsee sitä, että tämä kitara osassa sanelee yleinen tempo musiikkia. Useammin kuin ei, ne ovat mitä kuuntelijat viittaavat kun he sanovat, että kappale on tarttuva musiikki.

Rhythm kitaroita, toisaalta, antaa takaisin luun johtoon kitara. Äänet luovat don 't yleensä erottuvat, koska niiden on oltava synkronoituna muiden osien laulu kuten basso ja lyömäsoittimet. Suurimman osan ajasta, kitara pelaajien pelata sointuja järjestyksessä toistuvasti, kunnes kappale loppuu. Tavallinen kuuntelijoita voitti 't yleensä tunnistaa äänen, joka tulee rytmi kitaroita, joka osoittaa, kuinka hyvin se sekoitetaan muiden välineiden.Toinen näkökohta, jossa kitara eroaa komppikitaristiksi on vapaus se tarjoaa pelaajille. Lyijy kitaristeja voi suorittaa freestyle riffit ja soolot riippuen kappaleen he 'uudelleen pelissä tai miten he tuntevat esityksen aikana. Ne voivat ulottua kappaleen tai lyhentää sitä, mikä on itse asiassa osa johtavista konseptin. Rytmikitara pelaajien areena' t itsenäisiksi kuten lyijyä kitaristeja. Heidän täytyy pysyä tarkka sointuja käytetty laulun tai muuten se vaikuttaa siihen, miten musiikki kääntyy pois. Niiden on myös kuunnella tarkasti kitaristi 's suuntaan ja kiinni hänen sooloja ja riffit täyden synkronoinnin.

Prestige on myös tekijä, joka erottaa ykköskitaristina päässä rytmi pelaaja. Usein soolokitara pelaajat saavat parrasvaloihin yhdessä laulaja, vaikka rytmi kitaristeja pysyä taustalla yhdessä muiden muusikoiden kanssa. Mutta tämä doesnt 't tarkoita, että ne 'uudelleen arvoltaan vähäiset musiikkia. Päinvastoin, hyvä musiikki voidaan toistaa ilman johtoa kitarat, mutta musiikkia ilman rytmisektio on hyvin harvinaista. Että 'takia paras kitaristit tehdä molempia lyijy ja rytmin pelissä.

Yhteenveto:

1. rytmi ja lyijy voi käyttää samantyyppistä kitaroita.
2. Lyijy kitarat erottuvat musiikki-viisasta, vaikka rytmi kitarat sulautuvat taustamusiikkia.
3. Lyijy kitaristit hallita tarkemmin ja vapautta pelatessa, kun taas kitara pelaajien täytyy pitää kiinni sointuja ja seuraa kitaristi.