Ero Song ja Hymn Song vs Hymn

Kappaleet voidaan määritellä mikä tahansa sanoitukset kappaleita. Kun puhutaan musiikista viitaten virsiä ja lauluja, se itse asiassa tarkoittaa yritämme erottamaan 'virsiä' ja 'ylistyslaulujen' eivätkä vain laulun. Nämä 'ylistyslaulua' kutsutaan myös 'ylistys lauluja' ja virsiä kutsutaan 'perinteinen virsiä.'

Hymns

Perinteinen virsi pidetään muodollinen kappale, joka on laulanut Jumalaa koko seurakunnan julkisessa jumalanpalveluksessa. Metrinen psalms voidaan myös harkita virsiä.
Perinteisen virsien olemassa erityisiä virren kappaleita kuten 'Amazing Grace', joka on aina laulanut New Britain. Tärkein asia on viritetty hymni on rytmi (8. 8. 8. 8.). Sanoituksia virsiä ja melodiat ovat vaihdettavissa.

Musiikki, jota käytetään koulutetut muusikot viitata virsiä kutsutaan 'chordal.' Chordal on harmonia, melodia, ja rytmi. Päätehtävä musiikin hymni on korostaa sanoja.
Hymns ja niiden rakenne on johdettu tai peräisin klassisesta musiikista. Se on usein neliosainen harmonia.
Hymns on laulettiin satoja vuosia ja yhdistää musiikki, melodia ja harmonia siten, että se vahvistaa positiivisuutta.Praise Songs tai ylistyslaulut

Ylistys kappaleita, joita kutsutaan myös palvonta kappaleita, ovat epävirallisia lauluja kirkoissa ylistykseksi.
Musiikki on tärkein piirre ylistyksen lauluja sijasta sanoja tai sanoja.
Niillä on monia toistoja ei neliosaisen harmonia. Musiikki alue katsotaan pieneksi, ja se ei vaikuta klassista musiikkia.
Ylistyksessä kappaleita, yksittäinen henkilö tai ryhmä suorittaa koko kappaleen, ja kappaleet ovat mukana monet soittimia ole vain elin.
Ylistys kappaleet eivät ole perinteisiä lauluja. Ne vaikuttavat nykyisen kulttuurin ja uusia kappaleita ovat koostuvat säännöllisesti.
Uskotaan, että ylistys lauluja otettiin käyttöön 1960-luvulla. Osa kappaleista kuten 'Majesty' sisällytettiin virsikirjoistaan. Kuitenkin perinteiset sisällyttäminen kappaleita virsikirja eivät tee sitä virsi.

Yhteenveto:

1. virsi pidetään perinteinen virsi; Kappaleen pidetään ylistys laulu kutsutaan myös ylistyspsalmissaan.
2. Hymns aina laulanut samaan virittää tai rytmi kuin 8. 8. 8. 8. melodiat ja sanoitukset laulujen voi olla vaihdettavissa. Jokainen kiitosta laulu on oma musiikki ja erillinen sanoitukset kuten mikä tahansa muu laulun.
3. pääpaino virsiä on sanoja, jotka pelataan ainoastaan ​​urut, ja musiikki on nimeltään chordal; pääpaino kehua kappaleet on musiikin ja sanojen. Kappaleet soitetaan monia instrumentteja.
4. Hymns ja niiden rakenne on johdettu tai peräisin klassisesta musiikista. Se on usein neliosainen harmonia; kiitosta kappaleet eivät ole peräisin klassisesta musiikista, mutta vaikuttaa enemmän nykyisen kulttuurin ja ei ole neliosainen harmonia.