Ero kädentaitojenArt vs Craft

Useimmat ihmiset eivät näe mitään eroa kädentaitojen koska ne ovat molemmat katsotaan muotoja luovuutta. Let 's pohtia, miten kädentaitojen eroavat.

Art on työmuoto, joka on ilmaus tunteita. Craft on työmuoto, joka johtaa konkreettinen tuotos, esimerkiksi laudaksi ja veistämällä.

Art on usein kuvattu rakentumattomasta rajoittamatonta. Sillä ei ole rajoituksia ilmaisun, aivan kuten maalaus. Craft toisaalta on jäsennelty, mikä tarkoittaa, että sillä on tietty muoto, joka on näkyvissä.

Vaikka Craft voidaan määrittää, tämä on vaikeampaa tehdä taidetta. ? Toinen asia, joka voidaan nähdä, että voidaan luoda päällekkäisiä veneen muotoja, mikä ei ole mahdollista kanssa taidetta. Se voidaan myös nähdä, että taidemuodot siirtää ihmisiä tunnetasolla taas käsitöitä houkutella ihmisiä. Esimerkiksi pala maalaus voidaan luoda tunteita henkilö taas korun tai keramiikkaa voi olla vetovoima.
Toisin veneet, art tiedetään tulla ulos sydän ja sielu. Käsityöt tulla ulos mielen ja tarvitsevat huomattavia käytännön tulla ulos maailmanluokan muotoja.Art on seurausta ihmisen 'luontaisia ​​kykyjä taas ammattimiehen veneet voidaan hankkia kokemusta. Craft muotoja voidaan kutsua taitava muotoja. Vuonna veneet, käytännöllisempi ajatus tarvitaan taas Art, se on tunteita, jotka tekevät täydellisen luomisen . Art liittyy enemmän estetiikkaa.

Käsityöläinen on idea siitä, mitä hän haluaa itse tehdä. Taiteessa on tunteita, jotka virtaavat ulos, kun taas veneet, mitään tunteita on mukana.

Keramiikka, metalli toimii, lasitöitä ja korut ovat esimerkkejä veneen toimii. Maalaus, arkkitehtuuri? ja veistos ovat esimerkkejä taidemuotoja.

Yhteenveto

Art on työmuoto, joka ilmentää tunteita ja ilmaisuja. Craft on työmuoto, joka on fyysinen muoto aivan kuten laudaksi ja veistämällä.

Vaikka Craft kvantifioidaan, Art harvoin on.

Yksi voi luoda kaksi veneen muotoja, mikä ei ole mahdollista kanssa taidetta.

Taidemuotoja siirtää ihmisiä henkisesti, kun taas käsitöitä houkutella ihmisiä.

Toisin veneet, art tiedetään tulla ulos sydän ja sielu. Käsityöt ovat tuote mielen.

Taiteessa on tunteita, jotka virtaavat ulos taas veneen ei tunne on mukana.