Ero Idols ja X Factor
Idols vs X Factor

Idols ja x kerroin ovat todellisuus osoittaa, että on erittäin korkeat katsojamäärät Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Katsokaamme joitakin ero näiden kahden todellisuus osoittaa.
Idols on todellisuus osoittaa, joka on suosittu U S taas X Factor on suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
X-tekijä tositv sikisi korvaamiseen Pop Idol. Simon Cowell on miehen takana X-tekijä. Simon Fuller hyvitetään Idols todellisuus näyttää. Tämä tositv oli spin off päässä suositusta Pop Idol.
Kun Idols on alusta yksin kykyjä, X Factor on alusta niin solo kuin ryhmiä. Puhuttaessa ikä, American Idol on tiettyjä rajoituksia, jos sillä ei ole ikärajaa X-tekijä. Ihmiset, jotka ovat alle 28-vuotiaat lapset voivat osallistua vain Idols. X- tekijä, kilpailijat jaetaan neljään ryhmään, kuten soolo, tytöt, pojat, soolo, ryhmä, yli 25 vuotta ja alle 25 vuotta.
Tuomarit olla suuri merkitys X-Facor verrattuna Idols. Toisin kuin tuomarit Idols, tuomarit X-tekijä on ystävällinen liimaus kilpailijoita. X-tekijä, tuomarit auttaa kilpailijaa kaikki kohdat toisin kuin Idols. X '' Factor voidaan jopa sanoa olevan taistelua välillä tuomarit koska ne edustavat kunkin ryhmän.
Verrattuna Idols, X-Factor tositv pidetään eeppinen ja kovempaa.
YhteenvetoIdols on todellisuus osoittaa, joka on suosittu U S taas X Factor on suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kun Idols on alusta yksin kykyjä, X Factor on alusta niin solo kuin ryhmiä.

Simon Cowell on miehen takana X-tekijä. Simon Fuller hyvitetään Idols todellisuus näyttää.

Ihmiset, jotka ovat alle 28-vuotiaat lapset voivat osallistua vain Idols. X- tekijä, kilpailijat jaetaan neljään ryhmään, kuten soolo, tytöt, pojat, soolo, ryhmä, yli 25 vuotta ja alle 25 vuotta.

Verrattuna Idols, X-Factor tositv pidetään eeppinen ja kovempaa.