Ero Ragtime ja StrideRagtime vs Stride

Ragtime ja Stride ovat kaksi eri musiikkilajeja. Uskotaan, että Striden oli peräisin Ragtime.

Ragtime
Ragtime vuodelta 1897-1918. Se oli suosittu musiikki koostuu pianolle. Se alkoi kuin alkuperäinen musiikkilajia jota yleensä käytetään tanssimusiikkia amerikkalaisessa kaupungeissa kuten New Orleans ja St. Louis punainen valo alueella. Ensisijainen ominaisuus Ragtime oli rytmin joka kuulosti repaleinen. Ragtime oli raskaasti vaikutusvaltaa Afrikkalainen musiikki; John Philip Sousa teki hyvin suosittu muokkaamalla marssin musiikin ja lisäämällä polyrytmit siihen muuttaa siitä Ragtime.

Yksi näkyvästi rakastettu ja suosittu säveltäjät Ragtime, jota kutsutaan myös 'Rag Time', oli Scott Joplin. Hän julkaisi 'Maple Leaf Rag' vuonna 1899 ja monet muut Ragtime osumaa seurasi sitä. Tämä musiikki oli unohdettu jonkin ajan kuluttua, mutta monien vuosien jälkeen vuonna 1940 se oli jälleen henkiin. 'Maple Leaf Rag' oli suuri vaikutus elvytetty musiikkiin. Uskotaan, että Ragtime oli vastuussa vaikuttaa jazz. Monet jazz-soittimet pelata Ragtime aikana ohjelmistoon 1940-luvulla. Vuonna 1950, uusi rätit koostuivat, kirjataan ja julkaistaan. Uudet tyylit lumput olivat peräisin liikaa. Suurin herätys tuli vuonna 1970, kun Joshua Rifkin julkaisi kokoelma Scott Joplin 's rätit. Levy voitti Grammy. Elokuva julkaistiin vuonna 1973 nimeltä The Sting joka oli Joplin' ääniraidan.
Ragtime pidetään American Classic ja vaikuttanut monia klassisen teoksia kuten että Igor Stravinsky, Claude Debussy jne

harppaus
Stride on tavalla tai tyyli pelaa jazz piano. Nimi on johdettu tasapainoiset vasemman käden ylös ja alas näppäimistön. Sitä kutsutaan myös Stride Piano tai Harlem Stride. Se kehitettiin itärannikon kaupungeissa, kuten New Yorkissa 1920-1930. Stride kehitetty New Yorkissa ja oli erilainen kuin piano pelityylejä kehitetään New Orleans jossa pianistien kutsuttiin professorit.Stride oli usein ollut enemmän nopeutta, ja pelaajat improvisoitua pelatessa. Lisäksi pelataan hitaasti tempo musiikkia.

Yhteenveto:

1. Ragtime vuodelta 1897-1918. Se oli suosittu musiikki koostuu pianolle; Stride on tyyli pelaa jazzpiano kehitetty 1920-1930.
2. Ragtime alkoi kaupungeissa kuten New Orleans ja St. Louis; Stride oli tyyli kehitetty itärannikon kaupungeissa kuten New York.
3. Ragtime oli erilainen kuin Stride. Pelatessaan Stride tyyli, vasemmalla harppoessaan ylös ja alas näppäimistön.