Ero aktiivinen ja passiivinen mikitAktiivinen vs passiivinen mikit

Jos omistat kielisoitin, edullisesti sähkökitaran tai sähköviuluun niin todennäköisesti olet huomannut joitakin sisäänrakennettu mikrofonien niihin asennetut. Tavallisesti noviisi kitara tai viulu pelaajat eivät tiedä, mitä nämä ovat. Tarvitsevat vähemmän sanoa, mikrofonit ovat antureilla. Ne ainoastaan ​​tärinälle mainitusta soittimia, joka muunnetaan sähköisiksi signaaleiksi monistamista, tallentaa ja jopa lähettää.

On olemassa kahdenlaisia ​​mikrofonien. Yksi on nimeltään passiivinen ja ilmeisesti toinen kutsutaan aktiivinen. Passiivinen mikit ovat perinteisiä ja vanhempaa mikit, jotka käyttävät suuria magneetteja muuntaa merkkijonon värähtelyt eri äänimerkkejä. Nämä magneetit kuitenkin voi kerätä häiriöitä ja kohinaa. Varsinkin bassokitaroiden, nämä olivat ensimmäinen tyyppi pickup käytetään esimerkkinä klassinen tallenteet vanhoja bändejä kuten Beatles. Näitä Sukkula voidaan kytkeä esivahvistin (pikakuvakkeen esivahvistimen) matkia aktiivinen tyyppi mikit.

Jälkimmäisessä niitä kutsutaan aktiivisia, koska ne tulevat piirit ja muut äänen muuttamalla rakenteita. Aktiivinen Sukkula myös hyödyntää magneetteja, mutta vain pienempiä kuin mitä passiivisen mikit ovat. Näin ollen ne keräävät vähemmän häiriöitä verrattuna muihin järjestelmän. Lisäksi useimmat aktiivinen Sukkula ovat rinnalla pre-ampeeria.

Passiivinen mikit ovat tunnettuja push sähköt keskialueen taajuuksia. Kuitenkin he menettävät osalta äärimmäisen taajuudet: erittäin korkea ja hyvin alhainen. Tästä huolimatta he silti antaa iskevä ja jopa sävy. Tämäntyyppinen pickup voi vain kaataa tai laske korkeita ja basso valvonnan väline. Kaiken passiivisen mikit antaa pelaaja vähemmän dynaamiseen.Aktiivinen mikit vapauttaa korkeampi (kovempaa) lähtösignaali suoraan amp. Tuloksena on laajemman äänen, joka antaa pelaajille hallita paremmin välineitä. Riippuen ennalta amp käytetään, tämä voidaan saavuttaa, koska järjestelmä annetaan mahdollisuus lisätä valvontaa sekä korkeita ja basso syrjään yksinkertaisesti leikkaamalla ne alas kuten tapauksessa passiivista mikrofonien. Myös molemmat sävy ja projektio voidaan käsitellä paljon helpompaa käyttää tällaista.

Mitä tulee kestävyyteen välineen, molemmat mikrofonien voidaan vaikuttaa kulumisesta sekä, kosteutta ja hilloja. Kuitenkin se on luultavasti aktiivinen mikit että kokevat enemmän käyttökelvottoman hetkiä, koska mahdollisuus akun erittely.

1. Aktiivinen Sukkula ovat akkukäyttöisiä taas passiivinen mikrofonien areena 't.
2. Passiivinen mikit ovat vanhempia ja enemmän klassinen mikit verrattuna niiden aktiivista kollegansa.