Ero Ableton 7 ja Ableton 8Ableton 7 Vs Ableton 8

Ableton on musiikin ohjelmistoyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Berliini. Se on pitkään tullut yksi johtavista standardien digitaalisen musiikin äänitys ja editointi joiden tuotesarja sisältää kuuluisan Ableton Live Ableton Liven Intro ja Ableton Suite. Alkaen Ableton version 6, yhtiö on jo tehnyt useita alajärjestöt ohjelmistotuotteitaan kohdennetaan enemmän tietylle kuluttajaryhmälle. Näitä ovat Live LE versiot ja Ableton Live-Intro. Ylimääräisenä keskustelun, on parasta tutkia kaksi viimeistä versiota Ableton Live-sarja, joka on Ableton Live-7 ja 8.

Ableton Live 8, uusin live versio, julkaistiin viime huhtikuussa 2. 2009. Tämä versio on nyt integroitu max / MSP alustalla. Tämän ohjelmiston avulla käyttäjä voi myös tehdä yhteistyötä tehokkaasti Internetin kautta. On myös joitakin työnkulun ja vaikutuksia parannuksia tässä versiossa toisin kuin aiemmat edeltäjät. Yksi alkuun parannuksia tämän uuden version kuitenkin on tehostetun järjestelmä piraattituotteiden. Koska uudempi ohjelmisto, live 8 edellyttää myös suurempaa RAM noin 1 G tai parempi kuin elää 7 's 500 Mt RAM vaatimus.

Yleensä live 8 on uusi joukko musiikin toimintoja tai työkaluja. On lukuisia uran tyylejä valita. Näin voit helposti muuntaa techno tanssi track osaksi musiikin jolla uran tyylejä keinu, Latinalaisen ja bossa nova mm. Voit helposti valita ne tarjotaan luokkien ja välittömästi saada 'maaginen' tuloksia.

Myös live 8 's Vokoderi vaikutus on luultavasti nerokas laatuaan jopa verrattuna muihin vastaavia tuotteita muilta ohjelmistoyrityksiä kuten Apple Logic. Tämän voit piiska uskomattoman robotti ääni tulkintoja yhdessä tarjoavat selkeän musiikkia lähdöt yhdistämällä rumpu lyöntiä ja raskaan kitaran esimerkiksi.

Yhteenvetona, Live 8 versio on leuhka sen seuraavat tekniset vahvuudet: sillä on hämmästyttävä Looper, sillä on valtava valikoima valmis hakemaan Groove Patterns, se on uusi loimitus moottori, ja se sisältää tappaja Vocoder Effect.

Silti molemmat moottorit on monia yhtäläisyyksiä. Joko kanssa MIDI ja tavallinen audio, kappalemäärä työskennellä kohti hanke on pysynyt samana molemmissa versioissa '' rajaton. Heidän max bittisyvyys on asetettu silti 32-bittinen ja päätöslauselmia 192 kHz. Yksinkertaisempi ja Impulse välineet on jo saatavilla molemmissa moottoreissa samoin.Kun kaikki nämä ominaisuudet, ei ihme Ableton ohjelmistotuotteita on tullut yksi tärkeimmistä valinnoista ammattilainen DJ, konsertti taiteilijoita ja muusikoita keskuudessa. Kaikki kaikessa:

1. Ableton 8 on uudempi ohjelmisto Ableton verrattuna isoveljensä ABLETON 7.

2. Ableton 8 tarjoaa paremman suojan piratismin vastakohtana Ableton 7.

3. Ableton 8 on suurempi RAM vaatimus kuin Ableton 7.