Ero Black metal ja Death metalBlack metal ja death metal

Heavy metal on luultavasti yksi vaikeimmista tyylilajit musiikissa. Useimmille jotka tuntevat vetoa enemmän valtavirran tyylilajeja, pop tai alternative rock esimerkiksi raskasmetallien näyttäisi olevan läpitunkematon omanlaisensa maailma. Ei ainoastaan ​​se vaihde kohti arvoituksellinen ja kyyninen näkökulmia kokonaisuutena, mutta myös tuo täydellinen keskittyä erityisesti teemoja ja näin jakamalla se sub-genrejä. Alle massiivinen sateenvarjon raskasmetalli ovat black metal ja death metallia. Ne voi kuulostaa aivan sama joku, joka 's ei oikeastaan ​​tunne tai uusi genre, mutta itse asiassa ne ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​monella tavalla, kuten teemoja,? Lyyrinen sisältö, laulu, ja instrumentoinnin.
Black metal säilyttää romanttinen puolella raskasmetalli. Kuitenkin se elää aiheista, jotka ovat melko ankara, kyyninen, mutta silti järkevä. Se uskoo pakanuuden kanssa keskeinen periaate, että luonto on ylin järjestyksessä. Se pitää sisällään luonnon 'rooli esiintyvyys luonnonvalinnan saalistus, ja kuolema. Se vastustaa kristinuskon ja' crowdism '- uskoa siihen, että kunnioittaa muiden tahtoa on tärkeämpää kuin seisomaan realistinen yhden, jonka se uskoo olevan taaksepäin. Se puoltaa myös itsetutkiskelua, sairastavuutta ja organicism- puitteet erilaistumisen massoja.? harrastajille luultavasti kutsuvat tätä ajatteleva ihminen 's metallia. Death metal, toisaalta, on enemmän kaventunut teema. Nimensä se ensisijaisesti puhuu kuoleman, tuhoaminen, kipu, ja piina ei erityisesti suloisin tavoin. Se haudotaan pakkomielle doom ja maailmanloppu. Muita kiinnostavia death metallin etua olisi satanismi, okkultismin, kuolema, ja itsemurha.
Sikäli kuin lyyrinen sisältö tulee, black metal bändejä käyttää symbolisms useammin kuin kirjaimellinen yksityiskohtia niiden sanoitukset. Death metal bändejä tehdä toisin. Sen sijaan ne heittää kaunistelematta yksityiskohtia teko itse.
Mitä laulua ja instrumentoinnin, death metal työllistää äärimmäisen, intensiteetti ja nopeus. He käyttävät erityistä tekniikkaa kutsutaan 'blast beat' lisätä intensiteetti musiikkiin. 'Death hymyilee', kuvataan kurkku ulvoo ja murisee usein sen kokonaan karkea ja käsittämätön. Se keskittyy yleensä riffejä ja raskaus. Black metal, toisaalta on ominaista kimeä huuto laulu, tremolo poimitaan kitarat, puuttuu basso ja blast lyöntiä. Toisin kuin death metal, black metal antaa enemmän vaikutusta mielialaan ja melodioita. Lisäksi black metal kitaroita usein viritetty E, kun taas death metal kitara asetetaan alempi muistiinpanoja.
Vaikka blast beat työskentelee sekä alalajit, ne on tarkoitettu eri tarkoituksiin. Black metal bändejä käyttää sitä osana epäsuhde, tai yksinkertaisesti harmia, vaikka pysyä mukana yleisen virtauksen rummutusta. Death bändit käytännössä pelata pois sen teknistyminen.
Esimerkkejä black metal bändejä olisi Immortal, Gorgoroth, Mayhem, keisari, Burzum, Xasthur, ja Darkthrone. Kuolema, Cannibal Corpse, Morbid Angel, ja Amon Amarth ovat joitakin suosituimmista death metal bändejä.
YhteenvetoBlack and death metal ovat alalajit heavy metal musiikkia.

Black metal koskettaa laajempaa puolella pakanuuden, itsetutkiskelun, sairastuvuus maailmanhypoteesien anti-kristinusko, ja anti-crowdism. Death metal on paikkansa kuoleman, tuhoaminen, kipua, ja kärsimystä.

Black metal Sanoitukset ovat innokkaampia symbolista sisältöä kuin kirjaimellisesti yksityiskohtia. Death metal, toisaalta, työllistää nimenomainen tiedot teon tai skenaario.

Sekä musta ja death metal käyttää räjähdys lyö tekniikka lisätä intensiteettiä niiden sub-genrejä.