Ero Carol ja HymnsCarol vs Hymns

Hymns ovat perinteisiä runoja, jotka on otettu psalmien kirjassa. He ovat olleet jo 100s vuosia ja lauletaan seurakunnat taas palvoa Jumalaa julkisesti. Joululauluja, toisaalta, ovat juhlava kappaleita. Ne ovat yleensä uskonnollisia. Nykyään carols edustaa 'joululauluja,' 'Easter joululauluja,' ja 'Advent joululauluja.' Ne voidaan tai ei voida laulettu aikana kirkon jumalanpalveluksen, ja niillä on erittäin myönteinen, juhlava, ja suosittu hahmo heille.

Hymns
Hymns ovat runoja, jotka on otettu Psalmiraamatussa ja kutsutaan perinteisiä lauluja. Perinteinen virsi on laulu, joka on muodollisesti laulaa koko kansa Jumalalle julkisen jumalanpalveluksen. Hymns on ohjeet musiikin suunnattu psalmien kirjassa, ja ne voivat olla eri sanoja, mutta aina lauletaan käyttäen tiettyjä kappaleita. Melodiat ovat hyvin vaihdettavissa. Eri virsien voidaan lauletaan samassa koostumuksessa musiikkia. Rytmi virsiä on aina (8. 8. 8. 8). Jotkut virret on hyvin tarkat sävelmiä ja aina lauletaan samaa musiikkia. Esimerkiksi 'Amazing Grace' on laulanut 'New Britain.'

Musiikki, jota käytetään virsiä on nimeltään 'chordal' koulutetut muusikot. Chordal musiikki uskotaan olevan erittäin positiivinen, kohottava merkki. Se on melodista ja on tietty rytmi, joka on harmoninen. Vuonna virsiä, pääpaino on sanoja, ja musiikki vain korostaa sitä. Musiikki virsiä peräisin klassisesta musiikista. Se on lähes aina neliosainen harmonia. Hymns on melodia, harmonia, ja musiikki jotka vahvistavat positiivisuutta.

joululaulu
Carols ovat juhlava kappaleita. Ne ovat luonteeltaan uskonnollinen, mutta ei välttämättä ole laulaa aikana jumalanpalveluksessa. On olemassa kolme erilaista joululauluja jotka edustavat carols tänään; Joululauluja, pääsiäinen joululauluja, ja Advent joululaulu. Joululaulut lauletaan ennen joulua, ja niiden sanoitukset ovat teemoja talvikauden tai jouluna.Musiikin carols on perinteisesti johdettu malleja keskiajan sointu. Jotkut joululauluja ovat yhtä vanhoja kuin keskiajalla. Esimerkiksi 'Holly ja Ivy' oli ensimmäinen joulu virsi tai joululaulu, joka ilmestyi Rooman neljännellä vuosisadalla ja lauletaan joissakin kirkoissa edelleen. Siitä tuli suosittu protestanttikirkkojen yleistymässä uskonpuhdistuksen jälkeen eri maissa. Musiikki oli tyytyväinen luterilaiset, ja tämä auttoi popularizing joululauluja enemmän.

Uusia joululauluja kirjoitetaan ja musiikki koostuu vuosittain. Ne voivat olla tai olla olematta uskonnollinen teema liikaa. Esimerkiksi kappale 16-luvulla 'luu, God Wot!' pidetään joululaulu mutta lauletaan juoden olutta.

Yhteenveto:

1. Hymns ovat perinteisiä runoja tai kappaleita, jotka on otettu psalmien kirjassa ja 100s vuotias; carols voisi olla yhtä vanha kuin keskiajalla tai uusina kuin vuosi 2011. Ne kirjoitetaan vuosittain.
2. Hymns on erityinen musiikki nimeltään chordal; joululauluja voi olla perinteistä musiikkia tai enemmän modernia ja populaarimusiikin.
3. Hymns aina laulettiin God jumalanpalveluksen; carols voidaan tai ei voida laulettu aikana uskonnollisissa seremonioissa.