Ero Albumin ja Mix TapeAlbumin vs Mix Tape

Albumin ja Mix nauha käytetään molempia musiikin maailmassa. Vaikka kaksi on samat toiminnot, niillä on monia eroja. Täällä Katsokaamme joitakin eroja Albumin ja Mix nauha.

Albumin voidaan kutsua alkuperäisen ja pidetään enemmän virallisia. Toisaalta, Mix Tape sisältää remixejä, lauluja ja freestyles toiseen räppäri 's beat.

Toisin kuin albumin, joka sisältää kaikki alkuperäiset teokset, DJ tai kääntäjä yleensä tekee Mix Tape. DJ yhdistää uuden lyöntiä tuottavat erilaisen musiikin tai äänen, Mix nauhat on erityisesti tanssimusiikkia.

Sekoitus nauha yleensä heijastaa musiikkimaku kääntäjä pikemminkin kuin alkuperäinen taiteilija. Mix nauha on sekaisin kappaleita, joita ei voida yhdistää teeman tai mielialan vaan ainoastaan ​​räätälöidään hillitöntä kääntäjä.

Sekoita nauhat voi ostaa kaduilta taas albumit voi vain ostaa tunnustettu musiikki myymälöissä. Verrattaessa hintaa, Albumin maksaa enemmän kuin Mix nauha.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Mix nauha käytetään pääasiassa edistämiseen joidenkin työ taas Albumin ampuu ulos edistämiseen.

Albumista työt ovat hyvin jäsennelty taas se ei ole kuin että Albumin ja Mix nauha.

Kun katsot historiaa, sekoita nauhoja voidaan jäljittää 1960-luvulla. Heistä tuli hyvin suosittu 1980-luvulla. Sen jälkeen kun kotitekoisia niitä, sekoita nauhoja tuli niin suosittua 1980-luvulla. Suosio liittyy myös hip hop maailmassa, jossa DJ sekoittaa kappaleita joidenkin rap. Albumit olivat ensimmäiset tuotetaan.Yhteenveto

1. Levyn voi kutsua alkuperäisen ja pidetään enemmän virallisia. Toisaalta, Mix Tape sisältää remixejä, lauluja ja freestyles toiseen räppäri 's beat.

2. Mix Tape yleensä heijastaa musiikkimaku kääntäjä pikemminkin kuin alkuperäinen taiteilija. Albumit ovat alkuperäisiä teoksia.

3. Sekoita nauhat voi ostaa kaduilta taas albumit voi vain ostaa tunnustettu musiikki myymälöissä.

4. Verrattaessa hintaa, Albumin maksaa enemmän kuin Mix nauha.

5. albumin, työt ovat hyvin jäsennelty taas se ei ole kuin että Albumin ja Mix nauha.