Ero Reel ja JigReel vs Jig

'Jig' ja 'kela' ovat kaksi eri tanssin muotoja liittyy perinteistä irlantilaista musiikkia. Perinteinen musiikki on erilaiset koostumukset tai kappaleista johon vastaava tansseja suoritetaan. Nämä tanssin muotoja kutsutaan askel tansseja. Muu kuin ohjaimella ja kela, jotkut muut vaihe tanssit ovat kevyitä jigi, raskas jigi, single jigi, kela, ja Hornpipe.

pilkki

Sana 'jigi' peräisin ranskan sana 'Gigue', joka tarkoitti 'pieni viulu.' Jigi on askel tanssi, jota tanssitaan kaksi, kolme, neljä tai kahdeksan pariskunnille. Parit järjestää itse sivuilla neliön. Kun tanssi etenee, parit järjestää numeroina 2-9 tai 5, 6.

On olemassa erilaisia ​​jigien kuten: raskas jigi, kevyt jigi, hop jigi, slip jigi, kolminkertainen jigi. Nopein ne kaikki on kevyt jigi. Slip jigi on ainutlaatuinen ja ilmaisee voimaa ja armo, siten myös pidetään baletti irlantilaisen tanssin.

Irlannin ihmiset kokoontuvat yhteen istuntokausina jossa perinteistä musiikkia soitetaan ja parit alkavat tanssia sävelet. Tunnistaminen sävelet ja tanssia niihin on helppo niille, jotka tietävät eroja.

Jigi on kaksinkertainen; virittää on kaksi osaa. Se on kahdeksan baaria, ja Tahtilajin varten jigi on 6/8. On 6 lyöntiä jokaista bar, 1-2-3-4-5-6 I 1-2-3-4-5-6 I. sanat lausutaan tai virittää kuullut on jaettu kolmeen osaan, kuten jig-i- ty I Jig i-ty I. pääpaino on ensimmäisen ja neljännen lyöntiä. Paperilla virittää alkaa aina nuottiavaimeksi, ja voi löytää numerot kaksi ja kolme jigi.

Kela

Kela on ensimmäinen tanssimuoto opetetaan tahansa aloittelija opiskelijoiden oppimista Irlannin tansseja. Sitä pidetään vähemmän sulavia ja vähemmän sileä kuin yksittäisen jigi ja kevyt jigi. Kela vaikuttavat tansseja Skotlannissa, ja se on yleisin virittää pelataan ja yleisin tanssin muodossa perinteistä irlantilaista musiikkia. Siinä on kaksi osaa myös koska se on kaksinkertainen, ja aika allekirjoitus on 4/4. Jokainen palkki on neljä lyöntiä 1-2-3-4 I 1-2-3-4 I. Painopiste on ensimmäinen ja kolmas beat kuten dum-dum-dum-dum I dum-dum-dum-dum I.Paperilla virittää alkaa nuottiavaimeksi, ja kaksi numeroa voidaan tunnistaa kela on kuusi ja kahdeksan.


Yhteenveto:

1. jigi ja rullain ovat kaksi eri tanssin muotoja kahdella eri sävellyksiä liittyvät toisiinsa.

2. Jigit ovat monentyyppisiä kuten: raskas jigi, kevyt jigi, hop jigi, slip jigi, kolminkertainen jigi; kela ei ole tyyppejä.

3. Aika allekirjoitus jigi on 6/8, ja aika allekirjoitus kelan on 4/4.