Ero Major ja MinorMajor vs Minor

Teknisesti eroa suurten ja pienten, on tärkeää, että ne merkitsevät. Vaikka käytämme termejä osoittamaan monia eri asioita, mitään suuria pidetään suurempia tai tärkeämpiä, tavalla, kuin mikä on vähäinen. Tämä voi viitata jotain niin yksinkertaista kuin järjestystä löytö, tai se voi viitata johonkin, joka on enemmän huomionarvoinen.

Ursa Major ja Ursa Minor (iso ja pieni dippers) on määritelty ei vain niiden kokoa, mutta tapa, jolla ne löydettiin. Ursa Major löydettiin ensin. Ursa Minor löydettiin sivuhaara sen yhtäläisyyksiä.

Kun viitataan musiikkia, suuret ja pienet sointuja on jaettu paitsi äänen, mutta myös jotain kutsutaan kolmanneksi. Kolmas määrittelee aseman laajuuden tai sointu, joka perustuu sen sijainnin. Verrattaessa kahta äänet, suuret sointuja yleensä kuullaan kirkas, tai usein iloinen. Vähäinen sointuja kuullaan kuin tummempi, enemmän synkkä ääntä.

Jos annat koulun ja otat merkittävän ja pieni, suurin ero on jälleen suhteen merkitys. Pääaine on kaikkein tärkein opintojen. Se kertoo, paljonko aikaa, energiaa ja tärkeää, että te ja koulun asettavat aiheesta. Alaikäinen on tärkeämpää kuin asioita, kuten valinnaisia ​​ja tukemalla aiheita, mutta se on hieman vähäisempi merkitys koulutuksellisesti.

Tätä voidaan selkeimmin havainnollistaa jokapäiväisessä kielellä. Me sanomme, että meillä on suuri ongelma, kun olemme varmoja siitä, että tavalla tai toisella, ongelma tulee olemaan tarpeeksi suuri vaikutus elämäämme merkittävällä tavalla. Meillä on pieni ongelma, jos ongelma ei aio muuttaa paljon, ja me jopa tuntuu, voidaan mahdollisesti sivuuttaa sitä.

Sairaudet voidaan erottaa merkitystä koettu vaara. Esimerkiksi Talassemia suuria vaatii hoitoa. Se on veren häiriö, joka voi johtaa virheellisen hapetus tai siirto rautaa koko kehossa. Sama tauti, joka on merkitty vähäisiä on sopusoinnussa ilman hoitoa suunnitelmia, koska se yleensä doesnt 't uhata kehon' toiminnasta.Yhteenveto:

? Suuret ja pienet voi määritellä merkitys.

? Suuret ja pienet voi määrittää järjestyksen jotain.

? Suuret ja pienet voidaan käyttää erottamaan ääniä musiikillisen asteikot ja sointuja.