Ero Alternative RockAlternative vs Rock

Vaihtoehtoiset ja rock ovat kaksi eri musiikkityylejä. Vaihtoehtoisia voidaan kutsua sub genre rock. Vaikka se on osa genre, kaksi musiikillisten muotojen on useita eroja.

Rock voidaan kutsua klassisen musiikin muoto ja Alternative on vain muunnelma tämän klassista muotoa.

Rock tuli tunnetuksi 1960-luvulla. The Rock juuret Rhythm Blues, Rock and Roll ja Country Music joka kukoisti 1940- ja 1950-luvulla. Klassinen musiikki, jazz ja kansanmusiikki vaikuttivat myös Rock.

Vasta 1980-luvulla, että alterative saavuttanut suosiota. Tämä musiikkilajin on alkuperältään Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Vaihtoehtoinen musiikki vaikutti Rock itse ja sen muut tyylilajit kuten Hardcore punk, Punk Rock, New Wave ja Post Punk.Soittimia käytetään sekä Rock ja Alternative on samankaltainen mutta musiikki, että he tekevät on erilainen. Verrattaessa musiikki, Rock on hardcore musiikkia ja Alternative ei ole niin paljon hardcore.

Vaikka Rock ja Alternative musiikkilajia antaa ulos hyvä rytmi, entinen yksi on vahvempi rytmi. Muut ominaisuudet Rock kuuluvat kitarariffejä, singable melodiat ja yksinkertainen säestyksellä. Äänet alternative vaihtelee synkästä äänet goottirock likaiselle kitarat ja grunge. Toinen seikka, jota on huomannut, että 1970-luvulla, sanoitukset Alternative käsitelty paljon sosiaalisia kysymyksiä, mikä lisäsi sen suosiota.

Verrattuna Rock, Alternative pidettiin ei-kaupallisia. Alternative kutsuttiin underground musiikkia tai korkeakoulu musiikkia tai college rock. Sitä kutsuttiin niin musiikki on enemmän liittyy opiskelijoiden ja niiden maku.

Yhteenveto

Rock voidaan kutsua klassisen musiikin muoto ja Alternative on vain muunnelma tämän klassista muotoa.

Rock tuli tunnetuksi 1960-luvulla. Vasta 1980-luvulla, että alterative saavuttanut suosiota.

The Rock juuret Rhythm Blues, Rock and Roll ja Country Music joka kukoisti 1940- ja 1950-luvulla. Klassinen musiikki, jazz ja kansanmusiikki vaikuttivat myös Rock.

Vaihtoehtoinen musiikki vaikutti Rock itse ja sen muut tyylilajit kuten Hardcore punk, Punk Rock, New Wave ja Post Punk.