Ero Fisheye ja laajakulmaFisheye vs laajakulma

Kamerat ovat jo pitkällä. Nykyään kameroita käytetään lähes joka lähtöön. Niitä voidaan käyttää kotitalouksissa tai niitä voidaan käyttää taiteellisen tarkoituksiin. Kamerat voivat ottaa kuvia ja tehdä se näyttää paremmin kuin todellisessa elämässä. Nämä gadgeteja nyt voi ottaa erilaisia ​​lajikkeita aiheista.

Kamera voi myös tapahtua eri kulmista valokuvaaja haluaa. Aiheet voivat katsoa lähempänä kamerassa tai laaja kohtaus on kameran tallentama. Kaikki nämä riippuvat aparaatti käyttävät valokuvaaja. Linssit, aivan erityisesti voi tehdä aiheita näyttävät niin paljon paremmin kuin ottaa niistä kuvia. Jotkut linssit voit tehdä kuva näyttää suuria ovat laajakulmaobjektiivi ja kalansilmäobjektiivia. Vaikka molemmat ovat laaja linssi, molemmat eroavat monin tavoin.

Ensimmäinen tekijä niiden ero on pituus. Pituus laajakulmaobjektiivia voi saada 24mm, 28mm, jopa 35 mm. Kuitenkin standardi pituus laajakulmaobjektiivia on 28mm.compared että kalansilmäobjektiivia; se on itse asiassa sama kuin sen laajakulmaobjektiivi vain se on äärimmäisen tavalla. Se on äärimmäinen versio laajakulmaobjektiivi siinä mielessä, että asteen kulman se voi saavuttaa on 180 astetta ja vielä enemmän.

Käyttötarkoitukset Näiden kahden linssin myös vaihtelevat suuresti; laaja-objektiivi on parasta käyttää lähellä paikoissa, kuten rakennuksen sisällä tai lähikuva ryhmä laukausta. Tämä johtuu siitä, että laajakulmaobjektiivia voi antaa sinulle laajan valikoiman terävyysalue, mikä helpottaa kaapata taustan ja etualan aihe. Toisaalta kalansilmälinssin linssi voi antaa sinulle 180 asteen kulmassa. Tämä tarkoittaa tämä objektiivi ei sovi normaali kulma laukausta. Tämä on parasta käyttää avoimissa paikoissa kuten niityllä tai aloilla kuten käyttämällä sitä ottaa kuvia jalkapallopelissä. Tämä voi kestää suuren väkijoukon aihe.

Eroista huolimatta nykyaikaisen kameralinssien, se on parasta tietää, missä laajakulmaobjektiivien käytetään yleensä. Laajakuvalinssi tulisi käyttää lähemmäs kohdetta, koska jos seisot niin pitkälle kuin kohteeseen ja ottaa laukaus, aihe näyttää niin paljon pienempi. Jos olet lähemmäs kohdetta ja ota kuva, aihe näyttää täydellinen yhdessä takaisin maahan. Myös laajakuvalinssi ovat parhaita maisemakuvia.

YHTEENVETO:1.

Laaja-katselukulma on vakio kulma 28mm, kun taas kalansilmäobjektiivia pääsee äärimmilleen kanssa 180 astetta.
2.

Käyttötarkoitukset myös vaihtelevat, laajakulmainen käytetään suljetuissa paikoissa kuten rakennukset; kun taas kalansilmäobjektiivia voi saada melko leveä, joten se on käytettävä avoimissa paikoissa kuten kenttiä.
3.

Laajakulmainen ovat hyvin lähellä jopa ryhmäkuvia vaikka kalansilmäobjektiivia on paras suuri joukko aiheita.
4.