Ero Anime ja MangaAnime? vs manga
?
Anime ja manga ovat molemmat liittyvät Japanissa. Anime liittyy animaatio taas manga liittyy sarjakuvia. On sanottu usein, että molemmat anime ja manga ovat hyvin paljon, että ne tulevat samanlainen sarja. ?

Verrattaessa tekniikan laatu, anime on parempi art laatua kuin manga. Anime, kolmekymmentä kehystä ajaa sekunnissa, mikä antaa sille paljon parempaa laatua. Lähes kaikki anime ovat miljardeja kuvia, jotka lisäävät kauneutta. Kehykset muodostavat solut, joka täydentää sarjan.

Toisin kuin anime, manga käyttää paneelit piirtää kuvia. Jokainen sivu on erillinen ja kullakin kuvat on piirretty. Tämä luo kuvakäsikirjoituksen. Vuonna manga, voi törmännyt enemmän tilaa saattamista sanoja. Kokonaisuudessaan voidaan todeta, että manga on vain vähemmän sivuja verrattuna anime. ?

Kaikki Anime hahmot tulevat värillisenä. Anime käyttää terävämpi väri niin yksityiskohtaista tietoa verrattuna manga. Vuonna manga, vain eteen, taakse ja kansien sisäpuolisiin ovat värillisiä merkkejä. ?Sitten on ero taustalla. Anime on aina tausta, kun taas manga ei tule yhdellä. Ei anime hahmo näkyy täysin valkoisella taustalla. Jokainen kohtauksia on erilaisia ​​taustoja tilanteen mukaan. Taustalla on piirretty jopa ajatukset anime luonnetta. Vuonna manga, tausta ei ole välttämätöntä. Manga hahmo voi helposti siirtää yhdeltä sivulta toiselle ilman paljon taustan.

Anime on enemmän toimintaa tai enemmän liikettä verrattuna manga. Anime näyttää olevan vilkkaampaa manga.

Yhteenveto

Anime liittyy animaatio taas manga liittyy sarjakuvia.

Anime on parempi art laatua kuin manga.

Anime, kolmekymmentä kehystä ajaa sekunnissa, mikä antaa sille paljon parempaa laatua.

Toisin kuin anime, manga käyttää paneelit piirtää kuvia.

Vuonna manga, voi törmännyt enemmän tilaa saattamista sanoja.

Kokonaisuudessaan voidaan todeta, että manga on vain vähemmän sivuja verrattuna anime.

Anime on enemmän toimintaa tai enemmän liikettä verrattuna manga.

Anime on aina tausta, kun taas manga ei tule yhdellä.